Föregående
 • Opel OnStar - Your personal connectivity and service assistant
Nästa

                  KUNDER BERÄTTAR

Föregående Nästa

ONSTAR TJÄNSTER

Opel OnStar - Automatisk kollisionsassistans

DIREKT AUTOMATISK KOLLISIONSASSISTANS. ONSTAR KAN RÄDDA DITT LIV.

Känn dig trygg på vägen: OnStar finns där om olyckan är framme. Även om du inte kan kalla på hjälp själv gör OnStar det åt dig.

 

Vad som händer efter en krock?

Opel OnStar - WiFi i bilen

WI-FI I BILEN.

 

Vi är vana att ha internetuppkoppling överallt och ett naturligt steg är att ha det även i bilen. Med OnStar kommer du i framtiden kunna använda bilen som en extra WiFi Hotspot med internetuppkoppling för upp till 7 enheter.

Opel OnStar - Smartphone funktioner

ALLT UNDER KONTROLL - MED ONSTAR SMARTPHONE APP.

 

Hur långt kan jag åka innan jag behöver tanka? Är däcktrycket okej? Och var parkerade jag egentligen? Det finns ett lätt sätt att kolla upp det där, använd din smartphoneapp. Redan innan du kliver ut genom ytterdörren.

Opel OnStar - Nödsamtal dygnet runt

VI TAR EMOT DITT NÖDSAMTAL DYGNET RUNT.

 

Yrsel, svimning, hjärtklappning: om du, en av passagerarna, eller en förbipasserande behöver medicinsk hjälp så finns vi där för dig. Dygnet runt. Ett knapptryck bort.

Opel OnStar - Nödsamtal dygnet runt

MOTORSTOPP? ONSTAR ÄR LÖSNINGEN!

Har du fått motorstopp längs med vägen mitt i natten och din mobiltelefon har slut på batteri? Tryck bara på OnStar serviceknappen för att få prata med en OnStar rådgivare som hjälper dig komma i kontakt med Opel Assistans.

Opel OnStar - Hjälp vid bilstöld

HJÄLP VID BILSTÖLD.

 

Har din bil blivit stulen? Vi hjälper dig och polisen att hitta den. Vi är hack i häl på tjuven med OnStar.

Opel OnStar - Fordons diagnostik

INGA OBEHAGLIGA ÖVERRASKNINGAR - FORDONSDIAGNOSTIK.

 

Hur ofta kollar du under huven? Det är svårt att veta vad som pågår i din bil, men OnStar har koll. Varje månad kan du få en rapport på hur din bil mår och om en varninglampa tänds eller bilen känns konstig så kan du bara fråga OnStar.

Opel OnStar - Destinationsnedladdning

RAKT PÅ SAK - DESTINATIONSNEDLADDNING.

 

Letar du efter något särskilt? Närmaste restaurang eller bensinstation? Inga problem, med destinationsnedladdning kan du ligga steget före.

Opel OnStar - Privat

VILL DU VARA PRIVAT?
DITT VAL.

 

Det finns bara en person som bestämmer vad OnStar får och inte får göra, det är du.

Opel OnStar - Headline: Configure your Opel with OnStar

            BYGG DIN OPEL MED ONSTAR

Opel OnStar - Headline: Your connection to OnStar

            DIN KOPPLING TILL ONSTAR

Go to Opel's Vehilce Configurator webpage
Go to Opel's Dealer Locator webpage

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x
Close

Motorstopp? OnStar är lösningen!

Fått motorstop i ett okänt område? Och dålig täckning på mobilen? Eller har batteriet i telefonen tagit slut? Tryck på OnStar serviceknappen och prata med din OnStar-rådgivare.1 Rådgivaren kommer att hjälpa dig med ditt problem och se till så att du får hjälp. OnStar kommer att kontakta Opel assistans om bilen har Opel asistans eller hjälpa dig kontakta bärgare. Fördelen är att OnStar vet var du är tack vare bilens GPS och kan se till så att bärgaren hittar dig. 2


1 OnStars tjänster kräver aktivering och är beroende av mobilnät och GPS-täckning. Tilläggsavgifter förekommer efter ditt provabonnemang på ett år. De OnStar abonnemangspaket som finns tillgänliga kan skilja sig från de tjänster som ingår i det kostnadsfria provpaket. Se användarvillkor för OnStar.
2 Har du inte Opel assistans så kan bärgningen komma att kosta.

Close

Vi tar emot ditt nödsamtal dygnet runt.

Behöver du, dina passagerare eller någon förbipasserande akut medicinskhjälp? Tryck bara på SOS-knappen så får du hjälp från en av våra OnStar-rådgivare.

 

Din Opel OnStar-rådgivare använder GPS signaler för att skicka din exakta position till ambulansen som åker till er så fort som möjligt. 1


1 OnStars tjänster kräver aktivering och är beroende av mobilnät och GPS-täckning. Tilläggsavgifter förekommer efter ditt provabonnemang på ett år. De OnStar abonnemangspaket som finns tillgänliga kan skilja sig från de tjänster som ingår i den kostnadsfria provpaket. Se användarvillkor för OnStar.

Close

Direkt automatisk kollisionsassistans: OnStar kan rädda ditt liv.

 • Kollisionsassistans: om du varit med om en krock som löst ut din airbag, aktiveras genast den automatiska kollisionsassistansen. All viktig information ifrån bilen skickas direkt till OnStar: plats, färdriktning, färgen på bilen och även vilken hastighet och hur svår olyckan var.
 • Vi pratar med dig: Specialutbildade OnStar-rådgivare stämmer direkt av med dig vad som hänt och kan prata med dig via din högtalartelefon i bilen - även när du är utomlands får du prata med någon som pratar ditt valda språk. 2
 • Varje sekund räknas. Så snart vi har fått all information, och det står klart att du behöver hjälp, så kommer en OnStar-rådgivare omedelbart att kontakta räddningstjänsten och ge dem information om olyckan och var du är.*

1 OnStars tjänster kräver aktivering och är beroende av mobilnät och GPS-täckning. Tilläggsavgifter förekommer efter ditt provabonnemang på ett år. De OnStar abonnemangspaket som finns tillgänliga kan skilja sig från de tjänster som ingår i den kostnadsfria provpaket. Se användarvillkor för OnStar.
2 För att besvara samtalet så fort som möjligt kan du i undantagsfall först bli kopplad till en engelsktalande OnStar-rådgivare.

Close

Opel OnStar och min stulna bil är tillbaka! #thankyouOnStar

7 september, 2016: Mitt i natten bryter en tjuv sig in i Mrs Legays hem. När hon vaknar flyr inkräktaren med sitt värdefulla byte: Hennes Opel Mokka är borta. Lyckligtvis minns hon att hennes bil har OnStar med hjälp vid stöld av fordon. Sökningen börjar.

Close

Allt under kontroll – med en smartphone app.

Med vår innovativa myOpel app för OnStar kommer du åt funktioner från din bil i din telefon. En helt ny nivå av användarvänlighet.*1

 

 • Du kan enkelt se viktig information om bilen så som däcktryck, oljelivslängd samt bränslenivån på din mobil - när du vill.
 • Låste du bilen? Kommer du inte ihåg? Inga problem! Du kan enkelt låsa och låsa upp dörrarna på din bil via din smartphone.2
 • Har du glömt var du parkerade? Din myOpel app leder dig rätt med karta och gps-funktion.
 • Hittar du den fortfarande inte? Du kan tuta och blinka med strålkastnarna via din app. Du kommer att kunna höra och se var du har parkerat.
 • Har du plannerat din resa i mobilen och hittat ditt resmål? Du kan enklet skicka ditt resmåls adress till bilens inbyggda navigationssystem. 3

 

För att få alla OnStar fjärrstyrda tjänster behöver du bara ladda ner myOpel appen från Google Play Store för Android eller App Store för iOS-enheter.

 

Om du för en gångs skull inte har med dig din smartphone kan du enkelt ringa till OnStar för att komma åt samma funktioner. Efter att ha kontrollerat din PIN-kod kan din OnStar-rådgivare hitta din bil och låsa och låsa upp. Detta fungerar även om du har låst dig ute av misstag.


1 myOpel appen kräver ett aktitv OnStar-konto och att både bilen och mobilen har täckning och ett tillgängligt nätverk. Våra användarvillkor gäller. Vissa funktioner kanske inte är tillgängliga för vissa bilmodeller eller utföranden eller OnStar abonnemang. 

2 Lås och lås upp med mobilen finns inte tillgängligt för Meriva.

3 Destinationsnedladdning är inte tillgängligt för ADAM, Corsa, och KARL. En inbyggd Opel navigation och karta är krav för tjänsten.

Close

Wi-Fi i bilen

I framtiden kommer du kunna dra nytta av en kraftfull WiFi-hotspot i bilen. Du kommer få uppleva hur mycket skönare resandet kommer bli med internetuppkoppling i bilen. Dina passagerare kommer kunna gå online medans du kör. Upp till 7 enheter kan vara anslutna samtidigt, smartphones, laptops och surfplattor. Det kan underlätta resan för både barn och vuxna.1


1 När Wi-Fi uppkopplingen kommer att vara tillgänglig i Sverige krävs det att OnStar är aktiverat. Internetuppkopplingen levereras inte ifrån OnStar, telekom leverantörens användarvillkor kommer att gälla. Internet uppkopplingen kommer att kosta extra efter en gratis provperiod. Täckning och tillgänglighet kan variera beroende på plats och förutsättnignar.

Close

Hjälp vid bilstöld.

Är din bil inte längre där du lämnade den – förmodligen har den blivit stulen. OnStar1 kan hjälpa polisen att hitta din bil.

 

Det du behöver göra är att anmäla stölden till polisen. Din OnStar-rådgivare kan då hjälpa polisen att söka efter din bil.

 

• OnStar hittar din Opel via GPS och kan följa dess väg. På så vis kan de infomera polisen om var bilen befinner sig.

 

Din OnStar rådgivare kan inaktivera tändning i bilen - när motorn har stängts av kan tjuven inte längre starta och köra vidare.


1 OnStars tjänster kräver aktivering och är beroende av mobilnät och GPS-täckning. Tilläggsavgifter förekommer efter ditt provabonnemang på ett år. De OnStar abonnemangspaket som finns tillgänliga kan skilja sig från de tjänster som ingår i det kostnadsfria provpaket. En del tjänster är inte tillgängliga på alla bilmodeller. Se användarvillkor för OnStar.

Close

Utan OnStar, skulle jag inte vara här!

9 augusti 2016. Det som började som en vanlig färd hem utvecklas snabbt till en tragedi. John får ett epileptiskt anfall och behöver medicinsk hjälp snabbt. Osäker och utan telefonmottagning är OnStar s 24 timmars nödsamtalstjänst Paulas sista hopp.

 

Om en kollision inträffar, larmar sensorer i din Opel automatiskt OnStars servicecenter. En OnStarrådgivare kontaktar dig omedelbart via handsfree-högtalartelefonen för att bedöma din situation. Om det är nödvändigt, hittar de din position och larmar räddningstjänsten direkt. Den automatiska kollisions assistansen är bara en av de många iinnovativa funktionerna i Opel OnStar.

Close

Vill du vara privat? Ditt val.

Vill du vara privat - ett knapptryck löser det. Inget är möjligt för OnStar utan ditt godkännande.

 

 • För din egen säkerhet bestämmer du en PIN-kod när du skapar ditt konto. Om du vill använda fjärrstyrningsfunktionerna (t.ex. låsa, låsa upp eller tuta) 1 eller hjälp vid bilstöld kommer OnStar-rådgivaren att be om din PIN-kod. Det gör så att bara du och de du delar din PIN-kod med kan dra nytta av dina OnStar tjänster.
 • Om du trycker på sekretessknappen i bilen i ungefär fem sekunder, döljer du din bils position. Om du ändrar dig, tryck på sekretessknappen i fem sekunder igen för att visa din position. Det enda undantaget: om en verklig nödsituation uppstår, då ser OnStar din position oavsett, för din säkerhets skull. 2
 • Din integritet är viktig för oss: Vi kommer aldrig att vidarebefordra dina personuppgifter utan ditt medgivande. Din information lämnas endast ut till OnStar och GM Holdings LLC (USA), dess närstående företag (t.ex. Adam Opel GmbH), din valda Opel återförsäljare, företag som är involverade i att tillhandahålla OnStar tjänster och på din begäran till andra företag.

1 Lås och lås upp med mobilen finns inte tillgängligt för Meriva.

2 Om Olyckan skulle vara framme och du krockar eller din bil blir stulen så kan sekretessen överskrivas och OnStar se din position.


Close
Opel OnStar - The OnStar Buttons in your car

OnStar-knappar i din bil.

 

Med ett enkelt knapptryck: det finns tre OnStar-knappar i din bil vilket gör OnStar enkelt att använda. Vi finns alltid där för dig, om du inte valt att försvinna.

 

Dessa tre knappar är din direktlänk till OnStar:

 

 • Den blå serviceknappen skickar dig direkt till en OnSTar rådgivare, du kan nyttja i stort sett alla OnStar-tjänster på det här sättet.
 • Vid en nödsituation, tryck på den röda SOSknappen. Du kommer genast kopplas till en OnStar-rådgivare som kommer hjälpa dig så fort som möjligt.
 • Om du trycker på den svarta sektretessknappen i ungefär 5 sekunder, så kommer OnStar iinte längre veta var du är. Enda undantaget är vid en nödsituation, till exempel en olycka eller en bilstöld.

 

Close

Frontalkrock! Vad händer sedan? #ThankyouOnStar

Den 9:e oktober 2015 var Charlotte Tyson med i en frontalkrock med en annan bil på väg hem till en vän. Hon blir inte allvarligt skadad men får en panikattack, som tur är har hon en skyddsängel i bilen som hjälper henne. Nu har hon en historia att berätta.

 

Om olyckan är framme och bilens airbags löser ut, skickar genast bilens sensorer ett larm till en OnStar-rådgivare som kan larma SOS direkt och ge dem information om olyckan. Automatisk kollisionsassistans är bara en av många innovativa funktioner i Opel OnStar.

Close

This customer is moved to tears! #thankyouOnStar

3:e mars 2016 körde Eulalia Serrano genom Madrid i sin Opel Zafira. I en korsning verkar allt lugnt och tomt, men helt plötsligt kolliderar hon med någon. Chockad hör hon en lugnande röst som frågar om allt gått bra.


Om olyckan är framme och bilens airbags löser ut, skickar genast bilens sensorer ett larm till en OnStar-rådgivare som kan larma SOS direkt och ge dem information om olyckan. Automatisk kollisionsassistans är bara en av många innovativa funktioner i Opel OnStar.

Close

Inga obehagliga överraskningar - Fordonsdiagnostik.

Med OnStars Fordonsdiagnostik får du en rapport varje månad som berättar hur din bil mår. Det ger dig en möjlighet att kunna reagera i tid om något skulle behöva åtgärdas 1.

 

 • Du är alltid informerad om din bils skick. OnStar skickar en månadsrapport via e-post. Den innehåller aktuella driftsdata, som till exempel oljans livslängd och däcktrycket. Så du alltid har aktuell information om din bil.
 • Har en varningslampa på instrumentpanelen tänts? Tryck bara på serviceknappen och prata med din OnStar-rådgivare. Med hjälp av on-demand-diagnostik kan OnStar-rådgivare avgöra om det finns en skada, hur allvarlig den är, och om du ska åka till en verkstad på direkten.
 • Måste du till en verkstad? Irriterande, men OnStar gör det enkelt för dig: Din OnStar-rådgivare skickar adressen till närmaste Opelverkstad direkt till ditt inbyggda navigationssystem. 2

1 OnStars tjänster kräver aktivering och är beroende av mobilnät och GPS-täckning. Tilläggsavgifter förekommer efter ditt provabonnemang på ett år. De OnStar abonnemangspaket som finns tillgänliga kan skilja sig från de tjänster som ingår i det kostnadsfria provpaket. En del tjänster är inte tillgängliga på alla bilmodeller. Se användarvillkor för OnStar.

2 Destinationsnedladdning är inte tillgängligt för ADAM, Corsa, och KARL. En inbyggd Opel navigation och karta är krav för tjänsten.

Close

Rakt på sak - Destinationsnedladdning.

 • Vart vill du åka? Tryck på serviceknappen och prata med oss. Din OnStar-rådgivare kommer att söka efter adressen för ditt önskade resmål och skicka den till din inbyggda navigation. Du kan bara luta dig tillbaka och fokusera på att köra.
 • Spara tid och nerver: OnStars destinationsnedladdning gör det enkelt för dig att ändra resmål under körningen.

1 Destinationsnedladdning är inte tillgängligt för ADAM, Corsa, och KARL. En inbyggd Opel navigation och karta är krav för tjänsten OnStars tjänster kräver aktivering och är beroende av mobilnät och GPS-täckning. Tilläggsavgifter förekommer efter ditt provabonnemang på ett år. De OnStar abonnemangspaket som finns tillgänliga kan skilja sig från de tjänster som ingår i det kostnadsfria provpaket. En del tjänster är inte tillgängliga på alla bilmodeller. Se användarvillkor för OnStar.

Close

Den här webbplatsen drivs av Adam Opel AG (”Opel”) och är lagrad på en server som ägs av General Motors Holdings LLC (Michigan, USA). Alla andra s.k. mikrosajter som drivs av Opel är lagrade på servrar i Europa. Opels säte är Bahnhofsplatz, 65 423 Rüsselsheim, Tyskland.

 

Läs den här policyn noga innan du använder webbplatsen eftersom den förklarar hur vi behandlar personuppgifter och hur vi använder cookies. Genom att använda webbplatsen accepterar du den här policyn. Om du inte accepterar innehållet i den här policyn ska du inte använda webbplatsen.

Hemsidans användarvillkor

1. Immateriell egendom

Allt material på denna webbplats är immateriell egendom som tillhör Opel. Detta material får inte kopieras eller reproduceras, utom i den utsträckning som krävs för att det ska kunna visas on-line. Du får skriva ut kompletta sidor av webbplatsen som papperskopia för eget personligt bruk under förutsättning att:

 

(a) inga dokument eller relaterad grafik på webbplatsen ändras på något sätt,
(b) ingen grafik på webbplatsen används separat från motsvarande text och
(c) Opels copyright och varumärke eller andra meddelanden visas på alla kopior.

 

Oaktat allmängiltigheten i det föregående kan Opel då och då ge dig möjligheten att ladda ned skrivbordsunderlägg, skärmsläckare och andra hjälpprogram från webbplatsen. Sådana nedladdningar omfattas av dessa villkor.


All användning av utdrag från webbplatsen som inte följer dessa villkor för något ändamål är förbjuden. Materialet på webbplatsen har genomsökts och testats noggrant under alla produktionssteg. Opel rekommenderar ändå att du utför en virussökning innan du använder webbplatsen. Opel rekommenderar också att du använder ett aktuellt antivirusprogram.

 

2. Serviceåtkomst

Även om Opel försöker se till att webbplatsen normalt sett ska vara tillgänglig dygnet runt, tar Opel inget ansvar för om webbplatsen av någon anledning inte är tillgänglig under viss tid.

 

Åtkomsten till webbplatsen kan stängas av tillfälligt och utan förvarning i fall av systemfel, underhåll eller reparationer eller av anledningar utanför Opels kontroll.

 

3. Material från uppföranderegler för besökare

Förutom personuppgifter, som omfattas av Opels sekretesspolicy, anses allt material du överför eller postar till webbplatsen som icke-konfidentiellt och icke-immateriellrättsligt. Opel har inga skyldigheter beträffande sådant material. Opel och Opels ansvariga har frihet att kopiera, offentliggöra, distribuera, inkorporera och på annat sätt använda sådant material och data, bilder, ljud, text och annat som ingår däri för alla ändamål.  Du får inte posta material eller överföra material till eller från webbplatsen som:

 

(a) är hotande, kränkande, obscent, oanständigt, uppviglande, stötande, pornografiskt, smädligt, rasistiskt, diskriminerande, skandalöst, provocerande, hädiskt, bryter mot konfidentialitet, bryter mot sekretess eller som kan skapa irritation eller olägenheter, eller

(b) du inte har erhållit alla nödvändiga licenser och/eller godkännanden för, eller

(c) utgör eller uppmuntrar till brottsligt beteende, ger upphov till skadeståndsanspråk eller på annat sätt bryter mot lagen eller kränker tredje parts rättigheter i något land, eller

(d) är tekniskt skadligt (inklusive, utan begränsning, datorvirus, logikbomber, trojaner, maskar, skadliga komponenter, skadade data eller annan farlig programvara eller skadliga data).

 

Du får inte missbruka webbplatsen på något sätt inklusive, men inte begränsat till, att hacka den. Opel samarbetar fullt ut med alla rättsliga instanser eller domstolsbeslut som kräver att Opel avslöjar identitet eller plats för en användare som postar material som bryter mot paragraf 4.

 

4. Uppgifternas tillförlitlighet

Informationen på den här webbplatsen är avsedd för Opel-kunder i Sverige. Opel kommer att vidta alla rimliga åtgärder för att garantera att innehållet på denna webbplats är korrekt och uppdaterat. Beroende på fordonslagren och ändringar i bilspecifikationer under årliga uppdateringar o.s.v. kan produkterna som visas på webbplatsen skilja sig från den senaste specifikationen. Delar av den utrustning som beskrivs eller skildras kan vara tillgänglig bara i vissa länder eller mot en extra kostnad. Kunderna tillråds att kontrollera specifika bilegenskaper hos återförsäljaren vid beställningen.

 

Opel förbehåller sig rätten att när som helst ändra produktspecifikationer och frånsäger sig allt ansvar för skadeståndsanspråk som hänvisar till begränsningar i innehållet på webbplatsen.

 

Alla uttalanden som görs på webbplatsen och allt material på webbplatsen tillhandahålls "i befintligt skick", utan några förutsättningar, garantier eller andra villkor av något slag. Med undantag för vad som följer av tvingande lag, tillhandahåller Opel webbplatsen med villkoret att Opel frånsäger sig alla utfästelser, garantier och förutsättningar eller andra villkor (inklusive, men inte begränsat till, villkor underförstådda i lag) som, förutom dessa villkor, kan gälla rörande webbplatsen.

 

5. Ansvar

Opel och Opels chefer, tjänstemän, anställda eller representanter avsäger sig allt ansvar för alla belopp eller slag av förluster eller skador som uppstår för dig eller tredje part (inklusive, utan begränsning, alla direkta, indirekta, straffliga eller påföljande förluster eller skadestånd, eller förlust av inkomst, vinst, rykte, data, kontrakt, penninganvändning, eller förluster eller skador som härrör från eller på något sätt är kopplade till verksamhetsavbrott, och antingen på grund av (inklusive utan begränsning) försumlighet, kontraktsbrott eller övrigt) i samband med webbplatsen på något sätt eller i samband med användning, oförmåga att använda eller resultat av att använda webbplatsen, alla webbplatser som är länkade till webbplatsen eller materialet på sådana webbplatser, inklusive men inte begränsat till förluster eller skador på grund av virus som kan infektera din datorutrustning, programvara, data eller annan egendom som följd av att du ansluter till, använder eller surfar till webbplatsen eller laddar ned något material från webbplatsen eller andra webbplatser som är länkade till den. Inget i dessa villkor utesluter eller begränsar Opels ansvar för:

 

(a) dödsfall eller personskador som orsakas av Opels försumlighet;

(b) bedrägeri eller bedräglig oriktig framställning;

(c) ansvar som inte kan uteslutas eller begränsas under tillämplig lag.

 

6. Gällande lag och lagstiftning

Eventuell tvist som kan uppstå i relation till webbplatsen kommer att prövas i enlighet med  lagstiftning i Tyskland av domstol i Frankfurt am Main, Tyskland.

 

 

Close
Opel OnStar - Get The Smartphone App

Din smartphone app.

Din bilresa börjar i mobilen: lås upp din bil och kolla oljan redan innan du kommit ut till bilen. myOpel app för OnStar hjälper dig komma ihåg var du parkerat, hittar du den inte kan du tuta och blinka med strålkastarna via din app.

Med myOpel appen för OnStar1 kan du:

 

 • Kontakta en OnStar-rådgivare var du än är.
 • Kolla upp viktig bilinformation, så som däcktryck.
 • Låsa och låsa upp din bil. 2
 • Hitta din bil online
 • Tuta och blinka med strålkastnarna
 • Du kan skicka ditt resmåls adress till bilens inbyggda navigationssystem. 3

 

För att få alla OnStar fjärrstyrda tjänste behöver du ett myOpel-konto, som sätts upp när du registrerar dig.

För att få alla OnStar fjärrstyrda tjänster behöver du bara ladda ner myOpel appen från Google Play Store för Android eller App Store för iOS-enheter.

1 myOpel appen krävet ett aktivt OnStar-konto och att både bilen och mobilen har täckning och ett tillgängligt nätverk. våra användarvillkor gäller. Vissa funktioner kanske inte är tillgängliga för vissa bilmdoeller eller tföranden eller OnStar abonnemang. Se även användarvillkor.

2Lås och lås upp med mobilen finns inte tillgängligt för Meriva.

3 Destinationsnedladdningar är inte tillgängligt för ADAM, Corsa och KARL. En inbyggd Open navigation och karta är krav för tjänsten.

 

Close
Opel OnStar - A direct call

Ett samtal räcker

Är du utomlands, det är mitt I natten och din bil går sönder? Ingen fara, ett samtal till OnStar räcker och vi hjälper dig snabbt och enkelt.

 

 • Behöver du hjälp? Ring oss! Våra kompetenta rådgivare finns där för dig dygnet runt året om.
 • Har du glömt din bilnyckel? Eller glömt låsa bilen? Inga problem! Vårt servicecenter hjälper dig gärna på direkten.
 • OnStar är tillgänligt dygnet runt i flera av Europas länder och så klart på ditt valda språk.1

 

1 För att besvara samtalet så fort som möjligt kan du i undantagsfall först bli kopplad till en engelsktalande OnStar-rådgivare.