Opel Service

Sök Opel-återförsäljare

Fyll i något eller några av fälten nedan:

OPEL KAN DIN OPEL BÄST.

De certifierade teknikerna på den auktoriserade Opelverkstaden är utbildade på just din modell. De kan garantera hög kvalitet och en säkerhet du inte får på något annat ställe. Här tillhandahålls också Opels unika rostskyddskontroll samt de senaste uppdateringarna för din bils program- och mjukvara. Allt som krävs för att din Opel ska bli mer körsäker, komfortabel och bränsleeffektiv.

 

Självklart erbjuder vi dig endast Opeldelar som är exakt utprovade för din Opel och med en garanti på 2 år. Vi har för vana att alltid kontrollera hela bilen noggrant – upptäcker vi något som behöver åtgärdas får du givetvis ett kostnadsförslag innan arbetet påbörjas. Ett kostnadsförslag som tål att jämföras med andra verkstäders.

 

Opel Service innebär de högst utbildade teknikerna, väl utprovade originaldelar och inte minst de rätta stämplarna i serviceboken. Allt detta innebär att du kan räkna med högsta möjliga andrahandsvärde den dagen du väljer att sälja din bil.

Vägassistans ingår vid Opel Service

När du låter oss ta hand om din Opel med riktig Opel Service får du ett års Opel Assistans* utan extra kostnad.

*Opel Assistans ingår fram till nästa ordinarie servicetillfälle eller max 1 år, under förutsättning att brister som kan orsaka driftstopp och som påpekats i samband med servicetillfället åtgärdas av Opelauktoriserad verkstad med Opel Originaldelar. Gäller ej Opel 5+ Service. Opel Assistans förlängs vid Opel Service till dess bilen är 10 år gammal eller har körts 15 000 mil.

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x