Originalutbytesdelar från Opel – översikt

Originalutbytesdelar från Opel.


Opels utbytesdelar* är originaldelar från Opel som byts ut under en reparation och sedan genomgår en grundlig renoveringsprocess där originalkomponenter från Opel används. De returnerade delarna renoveras enligt samma specifikationer som gäller för Opel-originaldelar för att säkerställa samma höga kvalitet. Opels utbytesdelar är original i alla avseenden och är mycket prisvärda.

 

SOM NY. TILL LÄGRE PRIS.

Sök efter närmaste Opel-återförsäljare
Boka service för din Opel
Registrera dig på myOpel

SOM NY. TILL LÄGRE PRIS.

Opel Original Exchange Parts - Portfolio

Vår portfölj.

 

Opel erbjuder mer än 2 800 olika renoverade delar och vi utökar och uppdaterar hela tiden vår portfölj.

 

Opels program för originalutbytesdelar omfattar en mängd olika produktgrupper, som motorer och topplock, startmotorer, omformare, turboladdare, A/C-kompressorer, växellådor, bromsok, servostyrningspumpar, styrväxlar, kopplingssatser, drivaxlar, motorstyrenheter, bränsleinsprutningspumpar, bränsleinsprutare, radioapparater och instrumentpaneler.

Utbytesdelar från Opel – fördelar för dig

Fördelar för dig.

 

Opels originalutbytesdelar kombinerar hög kvalitet och utmärkt valuta för pengarna. De är idealiska för ekonomiska reparationer av äldre bilar eftersom du sparar upp till 30 procent av kostnaderna jämfört med en ny del. Alla Opel-utbytesdelar omfattas av en tvåårig garanti utan kilometerbegränsning.

 

Utöver detta får du alltid del av de senaste tekniska framstegen på Opel när de köper våra originalutbytesdelar: alla elektroniska komponenter uppdateras med den senaste programversionen. Mekaniska delar förses med de senaste förbättringarna.

Din bil är ett original – låt den förbli det!

Opel Original Exchange Parts - Portfolio

Kvalitet redan från början.

 

Våra utvalda renoveringsspecialister har mångårig erfarenhet och handplockas utifrån Opels strängaste specifikationer.

 

För att säkerställa samma höga kvalitet som hos Opels originaldelar demonteras och testas först alla returnerade delar. Alla säkerhetsrelevanta delar och alla slitageutsatta komponenter (som lager och tätningar) som påverkar prestanda eller förväntad livslängd byts alltid ut mot nya delar. Elektroniska komponenter uppdateras med den senaste programvaran. Alla färdigmonterade originalutbytesdelar från Opel testas till 100 procent enligt specifikationerna för Opels originaldelar och är därför likvärdiga med nya delar.

* Renoveringsprogrammet består av fabriksrenoverade och renoverade delar:

Fabriksrenoverade delar tillverkas av begagnade komponenter i en process som inbegriper demontering, genomgång, rengöring, uppdatering av programvara och utbyte av delar efter behov, testning och återmontering (exempelvis motorer).

Renoverade delar är begagnade delar som inspekteras, rengörs, testas och återförpackas (exempelvis instrumentpaneler).

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x