Opel Original Spare Parts

Originaldelar från Opel.

 

Opels originaldelar är alltid det bästa alternativet: de är grundligt testade beträffande funktion och säkerhet, passar perfekt och finns till hands för snabba byten.

Köp av reservdelar från auktoriserade Opelverkstäder.

Sök efter närmaste Opel-återförsäljare
Boka service för din Opel
Registrera dig på myOpel

Underhållsdelar.

Föregående
 • Opel-delar – batterier

  Batterier.

  Opels originalbatterier är underhållsfria, så du behöver inte tillsätta något vatten.

   

  Bland de smarta funktionerna märks den inbyggda laddningsindikatorn Magic Eye som visar batteriets status och ett speciallock som förhindrar syrespill.

   

  Batteriets kalciumplattor är legerade med ädelmetaller för bättre laddningsacceptans och korrosions-
  beständighet. Den optimerade plattgeometrin ger även elektriciteten bättre flöde.

 • Opel-delar – torkarblad (flatblades)

  Torkarblad.

  Opels original-flatblades är det senaste inom vindrutetorkarteknik. Den plana konstruktionen med integrerade spoilers är anpassad till respektive bils vindrutor för perfekt passform. Opels original-flatblades presterar optimalt tack vare deras mycket höga och jämnt fördelade kontakttryck. Den plana konstruktionen minimerar vindbuller och ger bättre komfort i höga hastigheter. De presterar dessutom bättre vintertid eftersom de inte har några centrala delar eller fogar som kan frysa.

   

  Bladen är tillverkade av helsyntetiskt gummi med en beläggning som ger bra glid och är tillverkade och validerade för varje enskild bilmodell under riktiga körförhållanden. Inbyggda spoilers och förmonterade adaptrar gör dem lätta att montera. Av säkerhetsskäl rekommenderar Opel att torkarbladen byts minst en gång om året.

 • Opel-delar – bromsskivor

  Bromsskivor.

  Opels originalbromsskivor är tillverkade för bästa möjliga bromsegenskaper och kortaste bromssträcka. De är utformade som originalutrustning för varje enskild modell och är testade för att passa perfekt och hålla så länge som möjligt.

   

  Våra bromsskivor har ett ytskikt som alltid håller originalkvalitet för minimalt klosslitage och oljud. De är alltid 100 procent skyddade mot korrosion. Bromsskivor ska alltid bytas i par (axeluppsättningar).

 • Opel-delar – bromsklossar

  Bromsklossar.

  Opels bromsklossar är utformade som originalutrustning för varje enskild fordonsmodell och uppfyller de högsta prestandaspecifikationerna, utan kompromisser med kvalitet eller säkerhet. Tillsammans med Opels originalbromsskivor ger de garanterat maximal hållbarhet.

   

  Samtliga komponenter är godkända av Opels ingenjörer, vilket innebär att de uppfyller de senaste specifikationerna från GM och garanterat håller utmärkt kvalitet. Bromsklossar ska alltid bytas i par (axeluppsättningar).

 • Opel-delar – kupéluftfilter

  Kupéluftfilter (kombifilter).

  Opels originalkombifilter är framtagna för att fånga upp skadliga gaser, fina partiklar och odörer innan de når kupén. Filtren är särskilt fördelaktiga för allergiker och astmatiker. De ökar komforten för föraren och passagerarna genom att möjliggöra ett konstant friskluftsflöde.

   

  Opels originalkombifilter gör körningen säkrare genom att minska imbildningen på rutorna och skydda luftkonditionering och värmesystem från smuts och därav påföljande slitage. Opel rekommenderar att kupéluftfiltret byts minst en gång om året.

Nästa

Originaldelar.

Föregående
 • Opel Original Spare Parts - Repair Parts: Windscreen

  Vindruta.

  Det förbehandlade glaset i Opels originalvindrutor garanterar perfekt passform.

   

  Eftersom vindrutan är en viktig del av en bils säkerhet är våra originalvindrutor krocktestade på fordonen för att säkerställa bra passagerarskydd.

 • Opel-delar – stötfångare

  Stötfångare.

  Opels originalstötfångare är kvalitetsdelar tillverkade för att passa bra och låta bilen behålla sitt originalutseende.

   

  Med icke Opel original stötfångare kan ytterligare hål behöva borras eller delarnas form justeras för att de ska passa ordentligt. Det kan inverka negativt på bilens utseende och minska återförsäljningsvärdet. Opels originalstötfångare är krocktestade på fordon för att säkerställa bra passagerarskydd.

 • Opel-delar – strålkastare

  Strålkastare.

  Skadad belysning med lite eller inget ljussken kan innebära farliga körförhållanden, så se till att öka synligheten för dig själv och andra med Opels originalstrålkastare och -glödlampor.

   

  Håll din Opel väl upplyst för komfort, bekvämlighet och inte minst säkerhet. Opels originaldelar fungerar utmärkt och passar perfekt.

 • Opel-delar – nav och hjullager

  Nav och hjullager.

  När jämn, effektiv prestanda är av yttersta vikt har Opels nav och hjullager den kvalitet, tillförlitlighet och prestanda som krävs, oavsett var du kör.

   

  Opel erbjuder kostnadseffektiva reparationer för hela sortimentet och med klanderfri passform. Reparationssatser med originalkvalitet finns för de flesta modellers hjullager.

 • Opel-delar – kylare

  Kylare.

  Opels originalkylare är tillförlitliga, lätta, korrosionsbeständiga och har optimala värmeöverföringsegenskaper. Opel har ett heltäckande sortiment för alla fordonstillämpningar. Kylaren utgör hjärtat i ett fordons kylsystem och transporterar värme från motorns kylarvätska till luften utanför, medan kylarlocket tätar och trycksätter kylsystemet. Om du behöver byta ut en sliten eller skadad kylare har Opels originalkylare perfekt passform, konstruktion och funktion.

   

  Nöj dig inte med mindre än Opel-kvalitet för din bil!

 • Opel-delar – stötdämpare

  Stötdämpare.

  En högkvalitativ produkt med passform, konstruktion och funktion som säkerställer prestanda, tillförlitlighet och hållbarhet. Kör- och manövreringssystemet stödjer fordonets vikt, håller hjulen i kontakt med vägen och bidrar till en komfortabel åktur för passagerarna. Regelbundet underhåll av bilens fjädring spelar en viktig roll för dess manövreringsegenskaper, hur den känns på vägarna och hur styrningen reagerar i nödsituationer.

   

  En visuell genomgång och chassismörjning rekommenderas vid varje oljebyte och dessutom bör en grundlig genomgång av fjädringen göras varje år. Regelbundet underhåll av fjädringen innebär även att däcken slits mindre.

Nästa

Kemiska Produkter.

Föregående
 • Opel-delar – Opels originalmotorolja

  Opels originalmotorolja.

  5W-30 dexos2 är den nya gröna högpresterande oljan – framtagen för att ge exceptionell rengöring, minska slitage och skydda motorn, och inte minst för att ge bättre bränsleekonomi. 5W-30 dexos2 håller motorn renare och motverkar slambildning och skadliga avlagringar tack vare bättre rengörings- och dispergeringstillsatser.

   

  Opels originalmotorolja ökar livslängden och bibehåller effektiviteten för avgasminskningssystem (filter och katalysatorer) i både diesel- och bensindrivna bilar tack vare lågt innehåll av svavel, aska och fosfor. Den är inte bara bra för bilen, utan ger även bättre bränsleekonomi.

 • Opel-delar – bromsvätska

  Bromsvätska.

  Opels originalbromsvätska DOT 4+ för hydrauliska broms- och kopplingssystem har ytterst låg temperaturviskositet. Den är framtagen för användning med de senaste ABS- och ESP-systemen för reaktionssnabba inbromsningar.

   

  Bromsvätskan DOT 4+ har en torrkokpunkt på minst
  265 °C och en våtkokpunkt på minst 175 °C. Den innehåller effektiva korrosionshämmare och antioxidanter, har utmärkt termisk stabilitet och enastående rostskyddsegenskaper. Den låga viskositeten även i extrema temperaturer garanterar full bromsfunktion hos ABS- och ESP-system och ger högre säkerhet.

 • Opel-delar – kylarvätska

  Kylarvätska.

  Endast Opel Original Dex-Cool Longlife Coolant ger kylsystemet fullgott skydd mot frost och överhettning samt har rätt koncentration av tillsatser och hämmare för att skydda mot korrosion, kavitation, avlagringar och skumbildning.

   

  Den säkerställer materialkompatibilitet året runt för alla komponenter och material som används i motorerna, som stål, aluminium, koppar, mässing och plast som utsätts för kylarvätskan. Opels originalvätska är utförligt testad och validerad och har samma specifikation som ursprungsprodukten för fabriksbruk.

 • Opel-delar – fönstertvätt från Opel

  Spolarvätska från Opel.

  Opels originalspolarvätska är ett koncentrerat rengöringsmedel som kan användas året runt för vindrutetorkarsystem och har goda frostskyddsegenskaper. Det lämpar sig för spolmunstycken med bred spridning i alla bilar.

   

  Opels originalspolarvätska ger maximal rengöringskraft med minimal tvättfrekvens. Medlet avlägsnar vanlig smuts, olja, dieselsot, vägsalt, silikon och damm som virvlar upp vid inbromsningar. Samtidigt skyddar det känsliga strålkastarglas i polykarbonat, lackade ytor, plast- och gummidelar. Dess högkvalitativa specifikation har gjort det till en testvinnare i oberoende konsumenttester.

 • Opel-delar – färgsprejer och -pennor

  Färgsprejer och -pennor.

  Opels originalbättringslacker har de ursprungliga fordonsfärgerna och säkerställer exakt matchning av solida, metallic- och pärlemor-/micalacker så att du själv kan åtgärda mindre märken och repor hemma. Den tåliga blandningen motstår väder och bränsle, har utmärkt vidhäftning och kombinerar förbättrad ythårdhet med god elasticitet.

   

  Produkterna är miljövänliga. De är 100 procent fria från tungmetaller och klorfluorkol samt har helt återvinningsbara förpackningar. De barnsäkra locken och självrengörande sprejventilerna säkerställer ren och säker användning.

Nästa

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x