Opel Repairs - Original Parts

Sök Opel-återförsäljare

Fyll i något eller några av fälten nedan:

Tillbehörskatalog på webben

Tillbehörskatalog på webben

Utforska hela sortimentet – Opels originaltillbehör är både praktiska och snygga.

Gå till katalogen

HÖGKVALITATIVA ORIGINALDELAR FRÅN OPEL.

Oavsett hur mycket du kör din bil så vet du att vissa delar slits ut med tiden och så småningom måste bytas ut. Då är det bra att veta att originaltillverkaren gör de bästa reservdelarna.

Det lönar sig alltid att välja Opel Original

Opel Original garanterar bästa möjliga funktion, säkerhet och kvalitet. Opel Original Reservdelar och Tillbehör är speciellt tillverkade och utvecklade för just din Opel. Minsta detalj är konstruerad för att maximera din bils driftsäkerhet och livslängd. Ett klokt val oavsett om du vill köra din bil i många år eller försäkra dig om ett bra andrahandsvärde. Gör ett säkert val. Välj Opel Original!

 

Opel Service

Vid service och reparation tas din bil om hand av tekniker som är certifierade Opelexperter. Om något behöver åtgärdas får du ett fast pris så du vet vad arbetet kostar innan vi påbörjar åtgärderna. När du hämtar din bil går vi igenom fakturan och förklarar vad vi gjort med din bil.

Opel Original Reservdelar

Hos oss får du alltid Opel Originaldelar. Produkter som är kvalitetssäkrade av fabriken och som bara distribueras via auktoriserade Opel-verkstäder. Med perfekt passform och 2 års garanti.

Opel Original Tillbehör

Vill du extrautrusta din Opel? Vi guidar dig till tillbehören som är exakt anpassade för just din bilmodell.

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x