Teknologi
Avancerad förarassistans1

Skärp dina sinnen. Avancerade förarassistanssystem övervakar ett flertal väg- och trafikförhållanden. På ett radikalt sätt förbättrar det säkerheten och låter dig njuta av körningen med funktioner såsom Intelli-Lux Pixel LED-strålkastare, Extended Head-up Display, Intelli-Drive och Intelli-Vision.

 

Opels förarassistanssystem är avsedda att hjälpa föraren inom de begränsningar som är inbyggda i systemen. Föraren förblir dock ansvarig för körningen.

 
Infotainment
Den digitalt avskalade Pure Panel®-displayen integrerar trådlös Apple CarPlay™ och Android Auto™ med individuell profilhantering och förarigenkänning. Ladda dina enheter trådlöst, få tillgång till uppkopplade tjänster som nöd- och haverisamtal, och håll händerna hela tiden på ratten med röstkommando, som har en naturlig språkigenkänning. 
Opel Connect

Smarta teknologisystem och tillhörande tjänster1 som tillhandahåller uppkopplingsmöjligheter och moderna innovationer för att du ska kunna känna dig trygg och som säkerställer en spännande och effektiv resa.

 

Trygghet: Nöd- och haverisamtal2 samt Fordonsstatus- och Information visar upp din körsträcka, dina bränslenivåer eller olika servicevarningar för att du alltid ska kunna känna dig trygg.

 

Bekvämlighet: Med tjänsten e-fjärrstyrning kan du kontrollera batterinivån, hantera laddning och ställa in förkonditioneringen i kupén via myOpel-appen.

 

Drive Smart: Bekväm körning tack vare Connected Navigation Pack Plus3 och tjänsten Trip and Drive management.