Opel
En person i blå kostym och med en käpp i handen står framför nya Opel Grandland. Bredvid bilen står i text den första ledtråden: "Årstidssnack och körsång med Eye of the Tiger, min meritlista är Ellegant".

Vem är Opels Masked Driver?

SKICKA IN DIN GISSNING


Lista ut ledtrådarna – vinn en Opel i tre månader

Opel är stolt huvudsponsor till Masked Singer Sverige och därför har vi en egen tävling där vi har dolt en kändis bakom en mask. Kan du lista ut vem vår Masked Driver är genom ledtrådarna i bilden ovan? Skicka in din gissning och var med och tävla om att få köra en Opel i tre månader.

Vill du ha fler ledtrådar?

Besök din närmaste Opel-återförsäljares bilhall om du vill ha fler ledtrådar än den i bilden ovan. Om du provkör en Opel får du den sista ledtråden i din hand.

HITTA DIN NÄRMASTE OPELÅTERFÖRSÄLJARE

LÄS MER OM NYA OPEL GRANDLAND PLUG-IN HYBRID

Skicka in din gissning

Ange dina uppgifter i formuläret nedan och vem du tror är Opels Masked Driver så är du med och tävlar om att få köra en Opel i tre månader.

Medverkan i vår tävling Opel Masked Driver sker genom att fylla i formuläret på denna sida. Enbart en gissning tillåts per registrerad person. Om fler gissningar skickas in kommer de att ersätta de tidigare. Vi garanterar inte att samtliga gissningar kan tas emot och tar inte ansvar för bortfall, tekniska fel eller annat som kan förhindra att ett bidrag inte kan registreras. Tävlingen avslutas 20/5 – 2022. Efter tävlingens avslut lottas en vinnare ut från alla registrerade med korrekt gissning. Kontakt upprättas med vinnaren via e-post. Vi tar inte ansvar för eventuella fel, eller annat som förhindrar att kontakt kan upprättas med vinnaren. Efter kontakt upprättas ett kontrakt med vinnaren som avser vinsten, ett lån av en Opel personbil under 3 månaders tid, till ett vinstvärde av ca 12 000 kr. Vi reserverar oss för ändringar, avvikelser och fel.