Om Opel

NYHETER OM OPEL

2023-02-24

Privatleasa Opel Corsa-e för endast 4.599 kronor i månaden – med omgående leverans

Just nu kan du privatleasa den innovativa elbilen Opel Corsa-e under 36 månader för endast 4 599 kronor i månaden. Erbjudandet gäller för ett begränsat antal bilar, med omgående leverans.

Läs mer

2022-11-30

Nya Opel Astra Electric – 100 % elektrisk femdörrars och kombi

Nu presenteras för första gången nya Opel Astra Electric – både som femdörrarsutförande och som kombin Sports Tourer. Den senaste generationen Astra blir den först serieproducerade med en 100 % elektrisk drivlina.

Läs mer

2022-10-27

Nya Opel Grandland GSe – High Performance SUV

Nya Opel Grandland GSe är en kraftfull SUV och plug-in hybrid i C-segmentet som kombinerar prestandan från en sportbil med stil och mångsidighet, samt med elektrisk fyrhjulsdrift för optimal väghållning.

Läs mer

2022-10-03

Premiär: Astra GSe och Astra Sports Tourer GSe är här

GSe är tillbaka! Först presenterades att Opel återupplivar GSe som varumärke för dynamiska och elektrifierade modeller. I dag presenteras de första GSe-modellerna - nya Opel Astra GSe och nya Opel Astra Sports Tourer GSe.

Läs mer

2022-08-30

Opel fyller 160 år – allt började med en symaskin

I år firar Opel en milstolpe i bilmärkets långa historia. För 160 år sedan startade Adam Opel sitt företag i Rüsselsheim och lade grunden för internationell framgång och det som i dag är bilmärket Opel.

Läs mer

2022-03-11

Nya Opel Grandland – nu i Sverige med prisvärd privatleasing

Nu lanseras nya Opel Grandland i Sverige med förbränningsmotorer och som fyrhjulsdriven plug-in hybrid – med prisvärd privatleasing och välutrustade instegsnivåer

Läs mer

2022-02-11

Opels elbilsframgångar och satsning på prisvärd privatleasing

Förra sommaren annonserade Opel att framtiden för bilmärket är elektrisk. Opel Sveriges Brand Director Anders Lundgren berättar om framgångarna med elektrifieringen, om det kraftigt växande återförsäljarnätverket och om Opels satsning på prisvärd privatleasing av elbilar.

Läs mer

2022-02-08

Opel är stolt huvudsponsor av TV4:s Masked Singer Sverige

Under våren lanseras nya Opel Grandland som plug-in hybrid. Samtidigt ingår Opel för andra året i rad i ett samarbete med TV4:s populära tv-program Masked Singer Sverige som stolt huvudsponsor.

Läs mer

2021-12-02

Nya Opel Astra Sports Tourer – stilren, sportig och rymlig

Nu är det dags att presentera kombi-utförandet nya Opel Astra Sports Tourer, som kommer att vara tillgänglig med förbränningsmotorer och som plug-in hybrid.

Läs mer

2021-07-16

Nya Opel Astra – sportig, elektrifierad och modern

Nu presenterar Opel för första gången nya Opel Astra i sin helhet.

Läs mer

2021-06-10

Nya Opel Grandland – ny design, hög komfort och digital förarmiljö

Nu tar Opel nästa steg med den största personbilen i sitt modellprogram – nya Opel Grandland lanseras till hösten i ett helt nytt utförande som inkluderar ny teknik, komfort och den nya digitala förarmiljön Opel Pure Panel.

Läs mer

2021-06-10

Opel presenterar de första bilderna på nya Opel Astra

Nu presenterar Opel de första bilderna på framtidens Astra – den första generationen av Opels kompakta modeller som blir elektrifierad.

Läs mer

2021-06-04

Nya Opel Movano-e – 100 % eldriven utan kompromisser

Opel har nu presenterat nya Movano-e – Opels första helt eldrivna transportbil i det stora segmentet.

Läs mer

2021-03-23

Opel är officiell bilpartner till TV4:s sångtävling Masked Singer

Under våren har Opel ett samarbete med TV4 som officiell bilpartner till det nya fredagsprogrammet Masked Singer Sverige – en sångtävling där kändisar uppträder bakom masker. Opel anordnar också en egen tävling på Instagram där vinnaren får köra en Opel i tre månader.

Läs mer

2020-03-30

Covid19-information

Med anledning av den turbulens som råder i vår omvärld på grund av Coronaviruset vill vi ta chansen att berätta vad vi gör för att säkerställa att din kundupplevelse är precis så bra som den ska vara när du väljer en Opel.

Läs mer