Om Opel

NYHETER OM OPEL

2022-03-11

Nya Opel Grandland – nu i Sverige med prisvärd privatleasing

Nu lanseras nya Opel Grandland i Sverige med förbränningsmotorer och som fyrhjulsdriven plug-in hybrid – med prisvärd privatleasing och välutrustade instegsnivåer

Läs mer

2022-02-11

Opels elbilsframgångar och satsning på prisvärd privatleasing

Förra sommaren annonserade Opel att framtiden för bilmärket är elektrisk. Opel Sveriges Brand Director Anders Lundgren berättar om framgångarna med elektrifieringen, om det kraftigt växande återförsäljarnätverket och om Opels satsning på prisvärd privatleasing av elbilar.

Läs mer

2022-02-08

Opel är stolt huvudsponsor av TV4:s Masked Singer Sverige

Under våren lanseras nya Opel Grandland som plug-in hybrid. Samtidigt ingår Opel för andra året i rad i ett samarbete med TV4:s populära tv-program Masked Singer Sverige som stolt huvudsponsor.

Läs mer

2021-12-02

Nya Opel Astra Sports Tourer – stilren, sportig och rymlig

Nu är det dags att presentera kombi-utförandet nya Opel Astra Sports Tourer, som kommer att vara tillgänglig med förbränningsmotorer och som plug-in hybrid.

Läs mer

2021-07-16

Nya Opel Astra – sportig, elektrifierad och modern

Nu presenterar Opel för första gången nya Opel Astra i sin helhet.

Läs mer

2021-06-10

Nya Opel Grandland – ny design, hög komfort och digital förarmiljö

Nu tar Opel nästa steg med den största personbilen i sitt modellprogram – nya Opel Grandland lanseras till hösten i ett helt nytt utförande som inkluderar ny teknik, komfort och den nya digitala förarmiljön Opel Pure Panel.

Läs mer

2021-06-10

Opel presenterar de första bilderna på nya Opel Astra

Nu presenterar Opel de första bilderna på framtidens Astra – den första generationen av Opels kompakta modeller som blir elektrifierad.

Läs mer

2021-06-04

Nya Opel Movano-e – 100 % eldriven utan kompromisser

Opel har nu presenterat nya Movano-e – Opels första helt eldrivna transportbil i det stora segmentet.

Läs mer

2021-03-23

Opel är officiell bilpartner till TV4:s sångtävling Masked Singer

Under våren har Opel ett samarbete med TV4 som officiell bilpartner till det nya fredagsprogrammet Masked Singer Sverige – en sångtävling där kändisar uppträder bakom masker. Opel anordnar också en egen tävling på Instagram där vinnaren får köra en Opel i tre månader.

Läs mer

2020-03-30

Covid19-information

Med anledning av den turbulens som råder i vår omvärld på grund av Coronaviruset vill vi ta chansen att berätta vad vi gör för att säkerställa att din kundupplevelse är precis så bra som den ska vara när du väljer en Opel.

Läs mer

2019-10-08

Intresset för nya Corsa-e är rekordstort: ”Vi har redan öppnat upp för orders”

Snart kommer elbilen nya Opel Corsa-e, Opels stora elsatsning och kliv mot en elektrisk framtid. Sveriges Opelchef Anders Lundgren har redan smygstartat lanseringen eftersom intresset har varit enormt.

Läs mer

2019-06-05

Nya Opel Corsa-e

Opel goes electric. Med den sjätte generationen Opel Corsa erbjuder Opel för första gången en eldriven modell med en räckvidd på 330 kilometer (WLTP). Opel har valt märkets mest populära modell för att nu ta elektrisk mobilitet från att vara en nisch-produkt till att vara en del av vardagen.

Läs mer

2019-01-11

Opel stolt huvudsponsor av Talang 2019

Värme, glädje, spänning, överraskningar - och massor av skratt. Talang har genom åren blivit en allt viktigare del av det svenska fredagsmyset. När den framgångsrika tv-underhållningen nu gör sin nionde säsong är det tillsammans med Opel. Som stolt sponsor av Talang vill vi på Opel givetvis ge dig chansen att uppleva Sveriges härligaste tv-underhållning på plats i TV4:s studio. Och din egen dolda talang kan ta dig dit. Tävla & vinn.

Läs mer

2018-12-14

Opel Combo Life utsedd till “Best Buy Car of Europe 2019”

AUTOBEST-juryn har utsett nya Opel Combo Life till ”Best Buy Car of Europe 2019”. Juryn var särskilt imponerad av bilens utmärkta värde för pengarna. Combo Life besegrade fem utmanare till den åtråvärda titeln (Citroën C4 Cactus, Dacia Duster, Ford Focus, Kia Ceed, Toyota Corolla).

Läs mer

2018-09-19

Nya Opel Combo framröstad till International Van of the Year 2019

IAA för transportbilar: Opels CEO Michael Lohscheller tar emot eftertraktad utmärkelse • IVOTY jury: Internationella journalister från 25 europeiska länder • Tidigare Opelvinnare: Astra Van 1999 och Vivaro 2002.

Läs mer