Om Opel

Opel Nyheter

2018-09-19

Nya Opel Combo framröstad till International Van of the Year 2019

IAA för transportbilar: Opels CEO Michael Lohscheller tar emot eftertraktad utmärkelse • IVOTY jury: Internationella journalister från 25 europeiska länder • Tidigare Opelvinnare: Astra Van 1999 och Vivaro 2002.

LÄS MER

2018-09-17

Alla Opels personbilar WLTP-certifierade

Nya bilar registrerade från och med den första september måste vara certifierade enligt den nya standarden WLTP (Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure). Det nya testförfarandet gör det möjligt för kunderna att få mer realistiska förbrukningssiffror. Opel har under flera år förberett sin modellportfölj för introduktionen av den nya standarden och alla personbilsmodeller, utan undantag, uppfyller den nya standarden. Opel är således ”WLTP-redo” med alla personbilar.

LÄS MER

2018-08-22

Opel GT X Experimental: Djärv vision av Opels framtid.

Opel bjuder in till framtiden med sin spännande och effektiva konceptbil GT X Experimental - en djärv fyra meter lång 5-dörrars eldriven kupéliknande kompakt-SUV fylld med innovativa idéer. GT X Experimental tydliggör Opels vision och värderingar och lägger grunden för produktportföljen i den strategiska planen PACE! som presenterades i november förra året.

LÄS MER

2018-08-01

Märkets nya ansikte: En första glimt av Opel GT X Experimental

Opel har idag varit en del av Groupe PSA i exakt ett år. Nu ger den nya konceptbilen, Opel GT X Experimental, en förhandsvisning av varumärkets framtid och hur kommande modeller kommer att se ut.

LÄS MER

2018-07-13

Opel visar en glimt av framtiden med ny konceptbil

Innan årsskiftet kommer Opel att presentera en ny konceptbil, Brand Concept, som visar åt vilket riktning Opel är på väg. Det nya konceptet skapas just nu i Opels designstudio i Rüsselsheim.

LÄS MER

2018-06-28

Nya Opel Combo: Rymlig transportör med hög säkerhet och avancerad teknik

Opel presenterar nu den femte generationen av sin kompakta och multifunktionella transportbil Combo, som utvecklats för maximal transporteffektivitet kombinerat med den lägsta ägandekostnaden inom segmentet.

LÄS MER

2018-04-27

Opel Grandland X med extremt ren och snål turbodiesel

Den kompakta SUV-modellen Opel Grandland X är den första modellen i Opels modellprogram som får den nya generationens avancerade dieselmotor. Den nya fyrcylindriga turboladdade 1,5-litersdieseln som debuterar i Grandland X, är både mer kraftfull och mer ekonomisk än föregångaren.

LÄS MER

2018-02-02

Familjens bästa vän – nya innovativa Opel Combo Life.

Opel kör vidare med sin pågående produktoffensiv och lanserar nu nya Opel Combo Life, personbilsversionen av transportbilen Combo, en synnerligen mångsidig familjebil full av innovationer som gör det mesta möjligt.

LÄS MER

2018-01-09

UPPTÄCK NYA OPEL INSIGNIA - TESTVINNAREN

En riktigt kraftfull kombi med fyrhjulsdrift och höjd markfrigång är inte dumt när Kung Bore är i farten. Nya Opel Insignia Country Tourer är en bil att räkna med i klassen .

LÄS MER