Om Opel

Information om Covid-19

Bästa Opel-kund,

Med anledning av den turbulens som råder i vår omvärld på grund av Coronaviruset vill jag ta chansen att berätta vad vi gör för att säkerställa att din kundupplevelse är precis så bra som den ska vara när du väljer en Opel.

Våra återförsäljare har öppet precis som vanligt och följer Folkhälsomyndigheternas rekommendationer, med försiktighetsåtgärder kring såväl våra personliga möten som våra bilar. När du besöker våra återförsäljare kan du alltså vara säker på att vi gör allt i vår makt för ge dig en trygg och trevlig upplevelse. För du som kund är viktigast för oss.

Vill du hellre titta närmare på våra bilar från hemmet rekommenderar jag vår hemsida https://leasing.opel.se, där du får en tydlig överblick över våra modeller och även kan beställa din privatleasingbil direkt på nätet.

Till sist vill jag understryka att våra återförsäljare alltid står redo för dig och dina önskemål. Tveka därför inte att kontakta dem om du har frågor kring hur vi kan underlätta för dig som kund. För du är som sagt viktigast för oss.

Med vänlig hälsning
Tobias Pettersson
VD, Opel Sverige