Om Opel

Opel är officiell bilpartner till TV4:s sångtävling Masked Singer

Under våren har Opel ett samarbete med TV4 som officiell bilpartner till det nya fredagsprogrammet Masked Singer Sverige – en sångtävling där kändisar uppträder bakom masker. Opel anordnar också en egen tävling på Instagram där vinnaren får köra en Opel i tre månader.

Opel går mot en spännande framtid med lanseringar av modeller som nya Opel Mokka – en modern bil som både erbjuds med helt elektrisk drivlina och med förbränningsmotorer. Med nya Mokka ställer Opel in siktet på en framtid med fokus på elektrifiering, känsla och design.


Framgångsrika samarbeten med TV4

Opel har tidigare haft ett framgångsrikt samarbete med TV4 under 2019, som samarbetspartner till det populära familjeprogrammet Talang.

Nu under våren när TV4 för första gången sänder Masked Singer Sverige, är det passande att Opel, som också lanserar spännande nyheter, är officiell bilpartner till programmet.


Masked Singer – en sångtävling med dolda kändisar

I Masked Singer Sverige tävlar tolv välkända personer bakom masker. Hemlighetsmakeriet kring deltagarna är stort, och varken programledaren David Hellenius eller panelen, som består av Pernilla Wahlgren, Måns Zelmerlöw, Felix Herngren och Nour El Refai, vet vilka som döljer sig bakom maskerna.

Det första programmet av Masked Singer Sverige kommer att sändas i TV4 nu på fredag den 26 mars.


Opel Masked Driver – vem döljer sig bakom masken?

Under våren anordnar Opel också en egen tävling på Instagram. Opel Masked Driver går ut på att gissa vilken kändis som döljer sig bakom masken i olika ledtrådar som publiceras på Opels Instagram. Vinnaren kommer att ges möjligheten att få köra en Opel kostnadsfritt i tre månader.

 

LÄS MER OM TÄVLINGEN