Om Opel

Värme, glädje, spänning, överraskningar - och massor av skratt. Talang har genom åren blivit en allt viktigare del av det svenska fredagsmyset. När den framgångsrika tv-underhållningen nu gör sin nionde säsong är det tillsammans med Opel.


Vi på Opel älskar att se nya okända talanger blomma ut på scen och bli favoriter bland tittarna i tv-sofforna. Kanske är detta året när vi får se nästa Zara Larsson eller Jon Henrik Fjällgren på scen? Eller varför inte en ny Charlie Caper som trollbinder oss med sin magi? Vi vet åtminstone att juryn med Alexander Bard, David Batra, Bianca Ingrosso och LaGaylia Frazier kommer att göra sitt absolut bästa för att få fram nästa stjärnskott.


Som stolt sponsor av Talang vill vi på Opel givetvis ge dig chansen att uppleva Sveriges härligaste tv-underhållning på plats i TV4:s studio. Och din egen dolda talang kan ta dig dit:  


Tävla & Vinn biljetter till TALANG-finalen i Stockholm

Alla har vi en dold talang om det är att vifta på öronen, stå på händer eller spela munspel, det spelar ingen roll, alla kan vara med att tävla. Lägg upp din Talang på Instagram, tagga #mindoldatalang och @opelsverige och ha chansen att vinna biljetter till finalen av Talang i Stockholm den 15 mars. I priset ingår även en hotellövernattning.

Vi vill ha ditt tävlingsbidrag senast 5 mars.

Tävlingsvillkor