Om Opel

Privatleasa nya Opel Astra i 12 månader – just nu med snabb leverans

Nu finns nya och innovativa Opel Astra tillgänglig för privatleasing i 12 månader så länge lagret räcker. Upplev en riktig Opel-klassiker, med sportig design och innovativ teknik.

‒ Många av våra kunder uppskattar verkligen nya Opel Astra och det är flera som har efterlyst en prisvärd privatleasing på den här modellen. Därför känns det extra bra att vi nu lyckats arbeta fram precis det: en riktigt förmånlig privatleasing till ett minst sagt bra pris, säger Andreas Marttila Gaard, produktchef för Opel Sverige, och fortsätter:

‒ Nya Opel Astra är en riktig klassiker som också andas nytänk och innovativ teknik.

Nya Opel Astra kommer utrustad med automatisk växellåda, den senaste versionen av instrumentpanelen Pure Panel® och med en sportig design som kännetecknas av Opel Vizor-fronten. Utvecklad med precisionsteknik och tysk ingenjörskonst representerar nya Astra ett stort och innovativt steg framåt för Opel.

PRIVATLEASA OPEL ASTRA ONLINE

Utrustad med avancerad förarassistans

Nya Opel Astra är den sjätte generationen Astra och är byggd på plattformen EMP2, som säkrar en dynamisk och lugn körning. För ytterligare trygghet och säkerhet ute på vägarna kommer nya Opel Astra installerad med de allra senaste förarassistanssystemen.

‒ Detta är inte bara en riktigt snygg bil utan den är även utrusad med nästa generations interiör. Det innebär att den digitala insidan är helt fokuserad kring föraren, med toppmodern förarassistans, säger Andreas Marttila Gaard, och fortsätter:

‒ Tack vare det oslagbara priset på vår 12 månaders privatleasing av nya Opel Astra kommer modellen tilltala väldigt många av våra kunder. Det är ju trots allt lite skakiga tider just nu och många håller extra hårt i sina plånböcker. Då gäller det att vi hittar lösningar och upplägg som är säkra i osäkra tider. Det har vi verkligen lyckats med nu.

LÄS MER OM OPEL ASTRA

Opel Privatleasing – ett tryggt alternativ

I månadskostnaden ingår service och upp till 1 000 mil per år att köra. Om du önskar att lägga till ytterligare 500 mil kan du göra det för endast 200 kronor extra i månadskostnad.

‒ Trygghet förknippas starkt med Opel och nya Astra är inte bara en bil som är trygg att köra, med vår privatleasing blir själva bilägandet också precis lika tryggt. Dessutom till vad jag tycker är marknadens just nu allra bästa pris för en bil med den här utrustningsnivån, säger Andreas Marttila Gaard, produktchef för Opel Sverige, och avslutar:

‒ Så egentligen finns det ingenting att vänta på. Eftersom våra lager är välfyllda just nu behöver det inte dröja länge alls innan du sitter bakom ratten i en helt ny Opel Astra. Bättre, smidigare och mer prisvärt än så blir det inte. 

SE ALLA VÅRA ERBJUDANDEN FÖR 12 MÅN PRIVATLEASING