Om Opel

Privatleasa Opel Corsa-e för endast 4.599 kronor i månaden

Just nu kan du privatleasa den innovativa elbilen Opel Corsa-e under 36 månader för endast 4 599 kronor i månaden. Erbjudandet gäller för ett begränsat antal bilar, med omgående leverans.

– Bonus Malus försvann under hösten och det skapade turbulens på elbilsmarknaden och en del köpare blev skeptiska till att investera i en ny elbil. Men för att möta detta har vi nu arbetat hårt för att få fram priset på 4 599 kronor i månaden och det är i nivå med våra tidigare Bonus Malus-priser. Det är så pass prisvärt att det bör få alla som funderar på att skaffa en elbil att faktiskt ta det steget, säger Martin Ling, Brand Manager på Opel Sverige, och fortsätter:

– Vi kan se redan i dag att vårt elektriska modellprogram väcker mycket nyfikenhet hos folk. Just Opel Corsa-e har en räckvidd på 330 kilometer, så den klarar alla vardagliga resor och ännu mer därtill.

 

LÄS MER OM ERBJUDANDET

 

Prisvärd och enkel privatleasing från Opel

Omvärlden har präglats av viss osäkerhet den sista tiden men Opels privatleasing fortsätter vara ett tryggt alternativt för alla svenska bilägare. Det krävs varken kontantinsats eller billån för att du ska kunna privatleasa en ny Opel Corsa-e under de kommande 36 månaderna.

– Det ska alltid vara prisvärt och enkelt att privatleasa en bil av oss på Opel och med Corsa-e får du väldigt mycket bil för pengarna, säger Martin Ling, och fortsätter:

– Det är helt enkelt en elbil som är perfekt både när du kör inne i stan och när du kör ute på landet. Sedan kommer din plånbok också tacka dig när du endast behöver betala 360 kronor i fordonsskatt.

 

LÄS MER OM OPEL PRIVATLEASING ONLINE

 

Så optimerar du din räckvidd

Opel Corsa-e erbjuds i utförandet Design & Tech. Det innebär att modellen kommer utrustad med allt från avancerad förarassistans till Apple CarPlay & Andriod Auto, med möjlighet till snabbuppladdning av batteriet och en elektrisk värmepump som gör det möjligt att förvärma bilen med hjälp av sin telefon.

– Det är nog många som inte tänker på det, men just förvärmningen med appen MyOpel är ett väldigt smart sätt att maximera sin räckvidd. Det är mycket som påverkar hur långt du kan köra din Opel Corsa-e, bland annat körstil och väder. Samtidigt är modellen utrustad med ECO-körläge och regenerativ bromsning, det är sånt som kan spara upp till 15 procent av din räckvidd, säger Martin Ling, och fortsätter:

– Annat som bilägare ofta funderar på när det kommer till just elbilar är laddningen. Kommer jag kunna ladda upp min bil inför jobbresan på morgonen? Därför har vi på Opel smidiga paketlösningar, där vi erbjuder prisvärda laddboxar och installation när du väljer en elbil från Opel. Så egentligen finns det ingen anledning att tveka. Är du sugen på en innovativ elbil till ett riktigt bra pris på 4 599 kronor i månaden så är det bara att slå till och privatleasa Opel Corsa-e.

 

LÄS MER OM OPEL CORSA-e