Mitt OnStar

Hur fungerar OnStar.

Hur du fortsätter nyttja OnStar.

Om du avslutar ditt abonnemang så kommer du att förlora alla dina OnStars tjänster.  Men oroa dig inte: Det är enkelt att beställa en fortsättning av OnStar.

Alternativ 1: Logga in i OnStar-portalen med dina uppgifter och gå till "Abonnemang" för att teckna ditt OnStar-abonnemang. Prenumerera via OnStar-portalen nu! Länk till OnStar-portalen.

 

Alternativ 2: Tryck på den blå serviceknappen i bilen för att prata med en OnStar-rådgivare. De hjälper dig att beställa förlängningen av OnStars tjänster.

 

Om du köper ett månadsabonnemang kostar OnStar 109,50 kr per månad (inkl. moms). En årlig prenumeration kommer till det fördelaktiga priset på endast 1095 kr per år (inkl. moms).

Pris

Om du köper ett månadsabonnemang kostar OnStar 109,50 kr per månad (inkl. moms). En årlig prenumeration kommer till det fördelaktiga priset på endast 1095 kr per år (inkl. moms).

Alternativ 1

Logga in i OnStar-portalen med dina uppgifter och gå till "Abonnemang" för att teckna ditt OnStar-abonnemang. Prenumerera via OnStar-portalen nu!

Alternativ 2

Tryck på den blå serviceknappen i bilen för att prata med en OnStar-rådgivare. De hjälper dig att beställa förlängningen av OnStars tjänster.

1. Om du avslutar ditt abonnemang efter provperioden så kommer du inte att kunna utnyttja dina OnStar tjänster eller få tillgång till dem i din myOpel-app.

2. OnStars tjänster kräver aktivering och tillhandahålls i mån av mobiltäckning och GPS tillgänglighet. Avgifter tillkommer efter testperioden. OnStar-abonnemangspaketen kan skilja sig från de tjänster som ingår i det kostnadsfria testpaketet. Det är inte säkert att alla funktioner är tillgängliga i alla bilmodeller eller utrustningsnivåer. Regler och villkor gäller.  

3. Om din bil omfattas av Opel Assistans villkor och avtalstid, kommer OnStar att hjälpa dig med vägassistans kostnadsfritt. Om din bil inte omfattas avOpel Assistans villkor och avtalstid kan den lokala assistans/bärgningskåren komma att debitera dig för sina tjänster.Hantera ditt OnStar-konto.

Infotainment.

FÅ UT MAXIMALT FRÅN DIN UPPKOPPLADE BIL!

Är din bil utrustad med ett av våra premium infotainment-system? Få ut mesta möjliga av din biluppkopplingsupplevelse! Läs mer om hur enkelt det är att dra full nytta av alla innovativa funktioner i våra snabba videoklipp genom att klicka på länken nedan.

Så fungerar det – Navi 900 IntelliLink.

Så fungerar det – R 4.0  IntelliLink.

Hur du ansluter till OnStar.