Opel

Opel är stolt officiell bilpartner till TV4:s Masked Singer

Under våren är det premiär för TV4:s nya fredagsunderhållning Masked Singer – en sångtävling där tolv svenska kändisar uppträder i dräkter och masker framför en jury som ska gissa vilka som döljer sig bakom förklädnaderna. Under tolv avsnitt, med start den 26 mars, kommer Masked Singer att sändas varje fredagskväll.

Precis som TV4 har Opel mycket spännande nyheter på gång under våren 2021. Bland annat lanseras helt nya Opel Mokka – en fantastisk ny Opel med djärv design, härlig körkänsla och full av modern teknik. Passande är då att Opel och TV4 under våren har ett samarbete som innebär att Opel är officiell bilpartner till Masked Singer.

Läs mer om samarbetet


Opel Masked Driver – vilken kändis döljer sig bakom masken?
– tävla på vår Instagram och vinn en Opel i 3 månader

Vi på Opel tycker att alla ska få chansen att köra våra fantastiska modeller. Därför arrangerar vi vår egen tävling Opel Masked Driver, där vinnaren får möjligheten att köra en Opel i tre månader.

En svensk kändis har klätt ut sig från topp till tå, och ledtrådar om vem som döljer sig bakom masken läggs upp på vår Instagram @opelsverige under våren. Så fort du tror att du vet vem som döljer sig bakom masken, in och kommentera våra inlägg och vår story. Gissa för fullt, så kanske du blir den som får köra en Opel i tre månader.

TÄVLA PÅ OPELS INSTAGRAM

GÅ TILL MOKKA LANSERINGSERBJUDANDE

SE ALLA LEDTRÅDAR TILL MASKED DRIVER – VILKEN KÄNDIS DÖLJER SIG BAKOM MASKEN?

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

 

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

 

#16

Medverkan i vår tävling Opel Masked Driver sker genom att kommentera Opel Masked Driver inlägg eller stories på Opel Sveriges officiella Instagramkonto @opelsverige. Bidrag tas enbart emot genom kommentarer på inlägg eller stories. Vi garanterar inte att samtliga kommentarer tas emot, och tar inte ansvar för bortfall, tekniska fel eller annat som kan förhindra att kommentarer ej registreras genom Instagram. Tävlingen avslutas när sista ledtråden publiceras den 11/6 – 2021. Efter tävlingens slut lottas en vinnare ut bland Instagramprofilerna med rätt svar. Vi tar inte ansvar för eventuella fel, eller annat som förhindrar att kontakt kan upprättas. Efter kontakt upprättas ett kontrakt med vinnaren som avser körningen av en Opel. Vi reserverar oss för ändringar, avvikelser och fel.