Uppkoppling
Multimedia1
Ta med din coolaste musik eller bästa avkoppling på vägen. Den nya heldigitala Pure Panel® har ett 10-tums instrumentkluster och en 10-tums mittpekskärm som integrerar din smartphone trådlöst via Apple CarPlay™1 och Android Auto™1,2 . Det nya och intuitiva smartphoneliknande användargränssnittet kan anpassas helt med individuell profilhantering inklusive förarigenkänning. Ytterligare trygghet säkerställs genom OpelConnect-tjänsterna nöd- och haverisamtal samt automatiska trådlösa uppdateringar. Multimediasystemet innefattar funktioner såsom AM/FM/DAB+ radio, Bluetooth® ljudstreaming3 och dubbla USB-C-portar för uppslukande musik överallt. 

1 Apple CarPlayTM är ett registrerat varumärke som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och andra länder och Android AutoTM är ett registrerat varumärke som tillhör Google Inc.

2 Kompatibilitet och vissa funktioner kan variera beroende på typ av enhet och operativsystemets version. Du kan kontrollera enhetens kompatibilitet på www.apple.com eller www.android.com, eller hos din Opel-återförsäljare.

3 Bluetooth® är ett registrerat varumärke som tillhör Bluetooth SIG Inc.

Navigation
Opels toppmoderna navigationssystem levereras komplett med onlinetrafik, parkeringsinformation, POI-sökning och väderuppdateringar1 med ruttvägledning som visas på instrumentklustret Intelli-HUD (Head up Display)2 eller på mittpekskärmen, beroende på vilken kombination du föredrar. Det smarta systemet kommer till och med att följa dina röstkommandon med väckningsordet ”Hej Opel!”.

Kör smart med de uppkopplade navigationstjänsterna som inkluderar trådlösa kartuppdateringar och ge din resa ytterligare ett lyft med HiFi-systemet med 8 högtalare2. För att underlätta din resa ytterligare kan du skicka din destination till bilen med din smartphone och myOpel-appen eller få den senaste kilometeranvisningen för att avsluta din rutt från din parkering, oavsett var denna är lokaliserad. 

1 Connected Navigation Pack Plus ingår i tre år, tillgänglighet för uppkopplade tjänster och omfattning varierar mellan olika länder och fordon. Användning av Connected Navigation Pack Plus kräver aktivering via OpelConnect Store eller myOpel-appen.

2 Tillval.

Trådlös laddning

Kupén i nya Opel Astra Plug-In Hybrid har skalats av digitalt och har innovativa funktioner som hjälper dig att hålla den snygg och prydlig. Ladda dina kompatibla enheter med den inbyggda trådlösa laddaren1. Vid körning på ojämnt underlag förhindras att batteriet i din enhet drabbas av skador från trådlös överbelastning tack vare den inbyggda och snabbt detekterande säkerhetsanordningen.

 

Tillval. Tillbehör för din smartphone kan krävas. Endast för enheter som har PMA- eller Qi-funktion. Kontrollera enhetens kompatibilitet hos din Opel-återförsäljare.

 
OpelConnect-tjänster

Smarta tekniksystem och tillhörande tjänster1 som tillhandahåller uppkopplingsmöjligheter och moderna innovationer. Systemen gör att du kan känna dig trygg och säkerställer också en spännande och effektiv resa.

 

Trygghet: nöd- och haverisamtal2 samt fordonsstatus och Information visar körsträcka, bränslenivåer eller servicevarningar för att du alltid ska kunna känna dig trygg.

 

Bekvämlighet: med tjänsten e-fjärrstyrning kan du kontrollera batterinivån, hantera laddning och ställa in luftkonditionering via myOpel-appen

 

Drive Smart: avkopplande resor tack vare Connected Navigation Pack Plus3 och tjänsten Trip and Drive management.

 

1 Tjänstens tillgänglighet och omfattning varierar mellan olika länder och fordon. Tjänsterna kan kräva prenumeration/avgift och är beroende av mobiltäckning och tillgänglighet.

2 Användning av funktionen nöd- och haverisamtal kräver att villkoren undertecknas tillsammans med ett skriftligt samtycke till fordonslokaliseringen när fordonet beställs. Detta på grund av nätverkstäckning- och tillgänglighet. Haveritjänsten (Opel Mobilservice) är kostnadsfri under det första året efter den första registreringen, därefter mot en avgift. Information kring Opel Connect och Opel Mobile Service hittar du på opel.se. Respektive allmänna villkor tillämpas.

3 Live Navigation-tjänster är inkluderade i tre år, därefter debiteras en årlig abonnemangsavgift. Tjänstens tillgänglighet och omfattning varierar mellan olika länder och fordon. Tjänsterna kan kräva prenumeration/avgift och beror på mobiltäckning och tillgänglighet.