Design
Blicka framåt
Det är ingen risk att nya Opel Astra misstas för att bara vara ännu en ny bil. Varje linje och form talar sitt tydliga språk om att detta är framtidens körning. Varje unik aspekt och oväntad funktion gör att Opel Astra Plug-In Hybrid sticker ut från mängden. Från de mjuka rörelserna med det djärva signaturljuset Vizor®, till de fasta ytorna som ger bilen dess distinkt sportiga och självsäkra hållning. 
Enastående interiör

Upplev en ny värld av nästa generations interiördesign och innovation. Inuti nya Opel Astra Plug-In Hybrid upptäcker du den nya och digitalt avskalade Opel Pure Panel® som strömlinjeformar förarinformationen på ett helt nytt sätt. Slappna av i ergonomiskt aktiva framsäten1,2 tillverkade av lyxigt Alcantara eller Nappaläder med ventilation och massagefunktion. Omge dig med utrymme, teknik och stilren komfort tack vare toppmoderna uppkopplingsmöjligheter.

 

1 Tillval beroende på utrustningsnivå.

2 Godkända av Campaign for Healthier Backs (AGR). Certifikatet är ett kvalitetsmärke tilldelat av en oberoende testkommitté.

 
Toppmodern stil
Nu har du chansen att lämna medelmåttigheten bakom dig, eftersom det aldrig har känts naturligare att sticka ut från mängden. Ta din personliga stil till nästa nivå med djärva visuella förbättringar hos nya Opel Astra Plug-In Hybrid, såsom ett elegant svart strukturerat tak. 
Kör med de bästa
Är du trött på att följa strömmen? Känns förutsägbarhet tråkigt? Framhäv din personlighet med den extravisuella dynamiken i nya Opel Astra Plug-In Hybrids specialtillverkade lättmetallfälgar. Dessa nya fälgar som är tillgängliga i ett sportigt sortiment av djärva och rena utföranden, gör att modellen ser lika spännande ut som den är att köra. 
Lysande detaljer
Den mest genuina designen är ren i form och utförande, vilket förklarar varför minsta detalj i nya Opel Astra Plug-In Hybrid är effektivt utarbetad och perfekt balanserad. Minutiöst exakta tyska proportioner följer en kompassprincip där även de energibesparande bakre LED-strålkastarna harmonierar perfekt med siktlinjen. 
Möt framtiden
Upplev marknadens djärvaste halvkombi. När andra bilar har en alldaglig grill, har nya Opel Astra den nya fronten Opel Vizor®. Denna distinkta front integrerar elegant strålkastarna tillsammans med andra sensorer och funktioner i en enda mjuk rörelse.