Premiumkomfort
Ergonomiska aktiva säten
Nya Opel Astras ergonomiska aktiva stolar1 är kvalitetsstämplade med AGR2 (Campaign for Healthier Backs). Med ett flertal justeringsmöjligheter, inklusive positionerbara nackstöd, elektroniskt justerbara svankstöd och utskjutbara lårstöd, är dessa säten inte bara enastående bekväma, utan stödjer även en sund hållning för förares och passagerares välbefinnande under långa resor.  

Tillval beroende på utrustningsnivå.

 

Certifikatet är en kvalitetsstämpel som utfärdas av en oberoende testkommitté bestående av experter från olika medicinska discipliner.

Värmefunktioner

Avfrosta och imma av snabbt och effektivt med en uppvärmd vindruta från ThermaTec®1. Njut av uppvärmda framsäten och även yttre baksäten1 , plus en uppvärmd läderklädd ratt för ett varmt, bekvämt grepp under kalla morgnar.

 

1 Tillval.

 
Panoramaglastak

Panoramaglastaket kan öppnas helt eller delvis för en ljus och luftig körupplevelse.

 

1 Tillval.

 
Intelli-Air
Intelli-Air är ett nytt högeffektivt luftfilter som ger fortlöpande information om luftkvaliteten. Det hjälper till att bibehålla en fräsch och ren luftkvalitet i kupén. 
Intelli-Space
Nya Opel Astra Sports Tourer erbjuder smartare lastning tack vare det innovativa systemet Intelli-Space. Maxkapaciteten på 1,634 liter förbättras tack vare allt från surrningsöglor, sidolastnät, lastgolv i två plan, baksätesryggstöd med easy-fold-funktion, rullgardin för lastutrymme och smarta förvaringsskåp under golvet. Med släpvagnsdragkroken som tillval kan lastkapaciteten utökas ytterligare. 
Elmanövrerad baklucka med handsfreefunktion
När bagageluckan är olåst eller i närheten av enheten för nyckelfri åtkomst- och start så kan den öppnas automatiskt bara genom att svepa med foten under den bakre stötfångaren.