Design
Djärv och ren design
Nya Astra Sports Tourers iögonfallande profil är radikalt annorlunda jämfört med tidigare modeller. Profilen har omarbetats av Opels progressiva nya designspråk, vilket inkluderar signaturljuset Opel Vizor®. Med sitt distinkt eleganta utseende och sin kraftfulla stil är detta en Opel som lämnar ett självsäkert avtryck. 
Enastående interiör

Upplev en digitalt avskalad körning med Opel Pure Panel®1. Slappna av i ergonomiskt aktiva framsäten2 som är tillverkade av lyxig Alcantara- eller Nappaläder, med ventilation och massagefunktion. 

 

1 Pure Panel och Pure Panel Pro tillgängliga. Tillvalsutrustning visas.

2 Godkänd av Campaign for Healthier Backs (AGR). Certifikatet är en kvalitetsstämpel tilldelad av en oberoende testkommitté.

 
Iögonfallande visuella element

Visuella element, som tillvalet svart tak1, bidrar till din personliga stil.

 

1 Standard eller inte tillgänglig beroende på version.

 
Lättmetallfälgar
Uttryck din personlighet med vårt exklusiva utbud av lättmetallfälgar. Dessa fälgar med sin djärva och rena design gör att nya Astra Sports Tourer ser lika spännande ut som den är att köra. 
Tysk precision
Exakta tyska proportioner följer en kompassprincip hela vägen ner till de energibesparande bakre LED-strålkastarna. 
Opel Vizor®
När andra bilar har en alldaglig grill, har nya Opel Astra Sports Tourer den nya fronten Opel Vizor®. Denna distinkta front integrerar elegant strålkastarna tillsammans med andra sensorer och funktioner i en enda mjuk rörelse.