NYA ASTRA GSe

Nya eldrivna Opel Astra Grand Sport (GSe) är en Astra som inte liknar någon annan. Den är anpassad för maximal spänning, tillverkad med passion och precision och har en lågutsläppsprofil. Den djärva och stilrena designen kombineras med effektivitet för en fenomenal körupplevelse ‒ ta din körning till nästa nivå.

Interiör

63-64 km

Helelektrisk räckvidd.

1,1 l - 1,2 l/100 km

Bränsleförbrukning.

225 hk

Systemeffekt.

Interiör

Prestanda

MOTORSPORTPRECISION

Opel Astra GSe erbjuder oöverträffad kontroll med ett muskulöst sportchassi, övre stötdämpare med frekvensselektiv dämpningsteknologi (FSD) och en tydligt responsiv rattkalibrering.

SPORTBILSKÄNSLA

Ge dig ut på vägen med e-Rallys specialfunktioner, såsom ett muskulöst sportchassi, sofistikerade stötdämpare, precisionskalibrerad ratt och motorljudstrimning i Sportläget. Bilens interiör innefattar en sportratt, performancesäten och särskilda GSe-detaljer.

DYNAMISKT ANNORLUNDA

Upplev en otrolig kombination av räckvidd, effekt och effektivitet. Plug-in hybrid-effekten förenas med en responsiv elektrifierad 8-stegad automatisk växellåda (e-AT8) för att leverera ett dynamiskt vridmoment på 360 Nm.

Teknologi

AVANCERAD FÖRARASSISTANS

Avancerade förarassistanssystem övervakar ett flertal väg- och trafikförhållanden. På ett radikalt sätt förbättrar det säkerheten och låter dig njuta av körningen med funktioner som Intelli-Lux Pixel LED-strålkastare och Night Vision1.

INFOTAINMENT

Den digitalt avskalade Pure Panel®-displayen integrerar trådlös Apple CarPlay™ och Android Auto™ med individuell profilhantering och förarigenkänning. Ladda dina enheter trådlöst, få tillgång till uppkopplade tjänster som nöd- och haverisamtal, och håll hela tiden händerna på ratten med röstkommando, som har en naturlig språkigenkänning.

OPEL CONNECT-TJÄNSTER

Smarta teknologisystem och tillhörande tjänster2 som tillhandahåller uppkopplingsmöjligheter och moderna innovationer för att du ska kunna känna dig trygg och som säkerställer en spännande och effektiv resa.

Trygghet: Nöd- och haverisamtal3 samt Fordonsstatus- och Information visar upp din körsträcka, dina bränslenivåer eller olika servicevarningar för att du alltid ska kunna känna dig trygg.

Bekvämlighet: Med tjänsten e-fjärrstyrning4 kan du kontrollera batterinivån, hantera laddning och ställa in förkonditioneringen i kupén via myOpel-appen.

Drive Smart: Bekväm körning tack vare Connected Navigation Pack Plus5 och tjänsten Trip and Drive management.

1 Tillval beroende på utrustning. Opels förarassistanssystem är avsedda att hjälpa föraren inom de begränsningar som är inbyggda i systemen. Föraren förblir ansvarig för körningen.

2 Tjänstens tillgänglighet och omfattning varierar mellan olika länder och fordon. Tjänsterna kan kräva prenumeration/avgift och är beroende av mobilnätverkstäckning och tillgänglighet.

3 Användning av funktionen nöd- och haverisamtal kräver att villkoren undertecknas tillsammans med den skriftliga samtyckesdeklarationen till fordonslokaliseringen när fordonet beställs och är beroende av nätverkstäckning- och tillgänglighet. Haveritjänsten (Opel Mobilservice) är kostnadsfri under det första året efter den första registreringen, därefter erhålls den mot en avgift. Information om Opel Connect återfinns på www.opel.de/connect och om Opel Mobile Service på www.opel.de/mobilservice. Respektive allmänna villkor tillämpas.

4 Endast för Astra Plug-In Hybrid

5 Tjänsterna Live Navigation och Live Navigation Plus ingår i tre år, därefter erhålls de mot en extra prenumerationsavgift. Tjänsternas tillgänglighet och omfattning varierar mellan olika länder och fordon. Tjänsterna kan kräva prenumeration/avgift och är beroende av mobilnätverkstäckning och tillgänglighet.

Design

NY NEDRE GRILLINSATS

Med GSe har Astras sportiga design tagits till nästa nivå. En unik nedre grillinsats ger en förbättrad vägnärvaro och en ännu mer dynamisk hållning.

DÄCK OCH FÄLGAR

Opel Astra GSe:s unika tvåtonade och diamantslipade 18-tumslättmetallfälgar med svarta insatser säkerställer att Astra GSe ser fantastisk ut och presterar på nästa nivå.

INTERIÖRDESIGN

Upplev djärv och ren design utan kompromiss. Den flatbottnade ratten tillhandahåller grepprespons i alla kurvor, samtidigt som du kan behålla kontakten med världen via intuitiv infotainment.

PERFORMANCESÄTEN

De sportiga AGR-certifierade1 framsätena i nya GSe kommer med kolsvart Alcantara® som erbjuder komfort och kontroll även under de mest dynamiska svängarna, tack vare ett ergonomiskt optimerat stöd.

1 Bilen är godkänd av tyska ”Campaign for Healthier Backs” (AGR). Certifikatet är en kvalitetsstämpel som utfärdas av en oberoende testkommitté bestående av experter från olika medicinska discipliner.