Premiumkomfort
Ergonomiskt aktiva säten
Nya Opel Astras ergonomiskt aktiva stolar1 är kvalitetsstämplade med AGR2 (Campaign for Healthier Backs). Med ett flertal justeringsmöjligheter, inklusive positionerbara nackstöd, elektroniskt justerbara svankstöd och utskjutbara lårstöd, är dessa säten inte bara enastående bekväma, utan stödjer även en sund hållning för förares och passagerares välbefinnande under långa resor. 

1 Tillval beroende på utrustningsnivå.

2 Certifikatet är en kvalitetsstämpel som utfärdas av en oberoende testkommitté bestående av experter från olika medicinska discipliner.

Värmefunktioner

Avfrosta och imma av snabbt och effektivt med en uppvärmd vindruta från ThermaTec®1. Njut av uppvärmda framsäten och även yttre baksäten1, plus en uppvärmd läderklädd ratt för ett varmt, bekvämt grepp under kalla morgnar.

 

Tillval.

 
Panoramaglastak

Nya Opel Astra kan utrustas med ett panoramaglastak1, vilket erbjuder dig och dina passagerare en ljus samt behaglig atmosfär i den rymliga kupén. Du kan öppna helt eller delvis för en luftig körupplevelse.

 

1 Tillval.

 
Intelli-Air
Intelli-Air är ett nytt högeffektivt luftfilter som ger fortlöpande information om luftkvaliteten. Det hjälper till att bibehålla en fräsch och ren luftkvalitet i kupén.