Design
Blicka framåt
Nya Opel Astra misstas inte för att bara vara ännu en bil. Varje linje och form talar sitt tydliga språk – detta är framtidens körning. Varje unik funktion gör att modellen sticker ut från mängden: från de innovativa strålkastarna, till formen som ger nya Astra dess distinkt sportiga och självsäkra hållning. 
Enastående interiör
Upplev en ny värld av nästa generations design och innovation. Inuti nya Opel Astra kommer du att upptäcka den nya, förbättrade och digitalt avskalade instrumentpanelen Opel Pure Panel® som strömlinjeformar förarinformationen på ett helt nytt sätt. Slappna av i ergonomiskt aktiva framsäten1,2 tillverkade av lyxigt Alcantara eller Nappaläder med ventilation och massagefunktion. Omge dig med utrymme, teknik och stilren komfort tack vare toppmoderna uppkopplingsmöjligheter. 

Tillval beroende på version.

Godkända av Campaign for Healthier Backs (AGR). Certifikatet är en kvalitetsstämpel tilldelad av en oberoende testkommitté.

Toppmodern stil

Nu har du chansen att lämna medelmåttigheten bakom dig, eftersom det aldrig har känts mer naturligt att sticka ut från mängden. Ta personlig stil till nästa nivå med nya Opel Astras djärva och visuella förbättringar, såsom ett elegant svart strukturerat tak1.


1 Tillgänglig som standardutrustning endast i utvalda modeller

 
Kör med de bästa
Är du trött på att följa strömmen? Känns förutsägbarhet tråkigt? Framhäv din personlighet med den visuella dynamiken i nya Opel Astras särskilda lättmetallfälgar. Dessa nya fälgar som är tillgängliga i ett sportigt sortiment av djärva och rena utföranden, gör att nya Opel Astra ser lika spännande ut som den är att köra. 
Lysande detaljer
Den mest genuina designen är ren i form och utförande, vilket förklarar varför minsta detalj i nya Opel Astra är effektivt utarbetad och perfekt balanserad. Minutiöst exakta tyska proportioner följer en kompassprincip där även de energibesparande bakre LED-strålkastarna harmonierar perfekt med siktlinjen. 
Möt framtiden
Upplev marknadens djärvaste halvkombi. När andra bilar har en alldaglig grill, har nya Opel Astra den nya fronten Opel Vizor®. Denna distinkta front integrerar elegant strålkastarna tillsammans med andra sensorer och funktioner i en enda mjuk rörelse.