Design
Exteriör
Combo-e Life har den riktiga Opeldesignen samt tysk ingenjörskonst, perfekt anpassad för såväl den moderna familjens behov som för företag. Combo-e Life har generösa utrymmen interiört och en rad smarta lösningar som skapar trivsel på färden. Exteriört är Combo-e Life modern och balanserad. 
Interiör

Upphöjd körställning, intuitiva reglage, rattvärme1 och massor av plats – Combo-e Lifes kupé kombinerar smart uppkoppling med praktiska funktioner.

 

Med fokus på förarergonomi har vi skapat en intuitiv, välorganiserad interiör för Combo-e Life, med en stor mittkonsol1 uppdelad i tre funktionella zoner, varav en display för information om e-mobilitet, som batteriladdning och energiåtgång. Infotainmentsystemet sitter i den övre delen, med värme- och ventilationsreglagen placerade nedanför, och i den nedre delen finns ett praktiskt förvaringsutrymme på armlängds avstånd.

 

1 Tillval

 
Panoramaglastak

Släpp in ljuset genom panoramataket med förvaring1 och elmanövrerat solskydd. LED-belysning i det svävande förvaringsutrymmet skapar en avkopplande stämning i kupén.

 

1 Tillval.

 
LED-varselljus för körning i dagsljus

LED-varselljus1 är effektiva och skyddar både dig och andra förare ute på vägarna i dagsljus.

 

1 Tillval.