Teknik
Avancerat batteri

Styrkan i Combo-e Lifes elektriska drivlina kommer från ett kraftfullt 100 kWh litiumjonbatteri som ger en räckvidd på upp till 280 km1 och ett omedelbart vridmoment. Batteriets celler med hög energidensitet, avancerad värmehantering och balanserad chassiintegrering innebär inte bara en lång livscykel och tillförlitlig räckvidd, utan även låg tyngdpunkt för stabila och jämna köregenskaper.

 

1 Energiförbrukning Combo-e Life (kombinerad) 19,4–17,5 kWh/100 km; CO2-utsläpp 0 g/km; räckvidd (kombinerad) 258–280 km (beroende på vald utrustning).

 
Körlägen
Combo-e Life anpassar sig efter din körstil och dina individuella krav för varje resa med körlägesväljaren. Välj POWER för maximal prestanda och komfort med tung last, NORMAL för körning som balanserar mellan prestanda och effektivitet, och ECO för maximal räckvidd och energieffektivitet. 
Stressifri körning
Lugn och ro kan vara en värdefull bekvämlighet i ett aktivt hem. Combo-e Life gör varje resa smidig och behaglig. Opels elektriska drivlinor står för mer än bara noll utsläpp – de innebär också att du slipper oljud, minskade vibrationer, inga ryckiga växelbyten och 100 % obegränsad åtkomst till lågutsläppszoner.  
Övervakning av fordonsdata
Combo-e Life övervakar fordonsdata genom sofistikerade sensorer och system i bilen som ger en detaljerad översikt av varje resa – detta för att enkelt kunna visa räckvidd, vägförhållanden och energikostnader så att du kan köra så effektivt som möjligt.