Mångsidighet
Flexibla stolar

Combo-e Life är definitionen av flexibilitet och har plats för fem eller sju säten1. Behöver du mer plats i bagageutrymmet? De två skjutbara sätena2 på tredje raden kan enkelt monteras av.

 

Tillval.

Tredje raden av säten finns för både standardversionen och versionen med lång hjulbas. Sätena är bara skjutbara i versionen med lång hjulbas.

 
Lastutrymme
Ett lastutrymme på minst 597 liter1, som kan utökas till 2 126 liter2, gör Combo-e Life mycket praktisk – utmaningen blir snarare att hitta tillräckligt med bagage för att fylla den. 
Delade baksäten
Välj mellan ett praktiskt delbart 40/60 baksäte eller 3 individuella baksäten1, vart och ett med Isofix-standardfästen för barnstolar så att dina små barn kan resa säkert och bekvämt. 
 

Behöver du köra extra långa laster som möbler? Fäll enkelt ned baksätena i golvet och fäll ned passagerarframsätet för att få plats med 2,7 m långa föremål (eller upp till 3,05 m i versionen med lång hjulbas). Vilka dina behov än är kan du konfigurera de flexibla sätena för att göra livet enklare.

 

1 Tillval beroende på utrustningsnivå.

 

 

 

 

Förvaring
Combo-e Life har massor av smarta förvaringslösningar med plats för all din utrustning.  
Dörrar och luckor
Enkla eller dubbla skjutdörrar1 gör det lätt att ta sig in och ut ur Combo-e Life. Konfigurera bakänden med asymmetriska delade dörrar2 eller en baklucka med öppningsbart fönster för att snabbt och enkelt komma åt bagageutrymmet. 

1 Standard eller tillval beroende på utrustningsnivå.

2 Tillval beroende på utrustningsnivå.

Versioner
Combo-e Life finns i två längder – 4,4 meter i den vanliga versionen, och 4,75 meter i versionen med lång hjulbas. Det ger ännu större interiör och bagageutrymme. 

Genom att lägga till 35 cm i längd blir bagageutrymmet i nya Combo Electric L2 imponerande 253 liter större och sammanlagt 8501 liter vanligt lastutrymme.

 

Uppmätt bagageutrymme för femsits nya Combo Electric med lång hjulbas och alla säten på plats.