Uppkoppling
Navigation
Din nästa destination är bara ett tryck bort. Välj mellan Multimedia Navi Pro med en 10-tums- eller 7-tumsskärm. Bara tänk stort och kör var som helst. 
Infotainment
Smidigt och intuitivt. Pekskärm, Apple CarPlay™1,3 och Android Auto™2,3. Informations- och underhållningssystemen i Opel Corsa-e ger dig all frihet inom kommunikation och underhållning – inkluderat röstkontroll och Bluetooth4-ljudstreaming. 
Trådlös laddning

Ladda din smartphone utan sladd1. Bara placera din smartphone i det vanliga förvaringsutrymmet och håll dig uppkopplad med dina vänner.

 

1 Tillval. Tillbehör för din smartphone kan krävas. Induktionsladdning endast med PMA- eller Qi-kompatibla smartphones. Kontrollera kompatibiliteten hos din Opelåterförsäljare.

 
OpelConnect1
Smarta teknologisystem och tillhörande tjänster1 som tillhandahåller uppkopplingsmöjligheter och moderna innovationer för att du ska kunna känna dig trygg och som säkerställer en spännande och effektiv resa. 

 

  • Trygghet: Känn dig säker med nödsamtal, nödhjälp vid funktionsstopp och vanlig fordonsstatus och information.
  • Bekvämlighet: Använd din mobil för våra trådlösa funktioner (t.ex. lås/lås upp dörren) och för vår service. Speciellt för elektriska fordon, kontroll av batterinivåerna, inställning av luftkonditioneringen, laddningskontrollen och e-mobility hjälp – vi ser till att du fortsätter att köra.
  • Drive Smart: Njut av en avslappnad tur tack vare omedelbar navigation och färdkontroll.

 

1 Tjänstens tillgänglighet och omfattning varierar mellan olika länder och fordon. Tjänsterna kan kräva prenumeration/avgift och är beroende av mobilnätverkstäckning och tillgänglighet.