Teknik
Perfekt integrerat batteri
Batteriet i Corsa-e sitter under de främre och bakre sätesraderna. Detta säkerställer inte bara en maximal mängd bagageutrymme utan det stöder också en låg tyngdpunkt för ännu bättre kördynamik. 
Sportig prestanda
När det kommer till körglädje ligger Corsa-e långt fram: 0-100 km/h på 8,1 sekunder utan att behöva välja rätt växel och med ett omedelbart vridmoment. En helt ny form av körglädje. 
Minimalt ljud, maximal kraft
Föroreningar betyder också buller. Det är därför du kan njuta av ljudlösa Corsa-e. Med sin tysta elmotor bidrar du aktivt till att minska bullerutsläppen och det gör din körupplevelse mer avkopplande. 
Körlägen

Prestanda, eco eller lite av båda – Corsa-e har ett körläge som passar alla körstilar:

  • Sport-läget ger maximal körupplevelse genom att erbjuda högst vridmoment, en sportig känsla och en dedikerad dynamisk styrning.
  • Eco-läget hjälper dig att maximera din räckvidd genom att begränsa delar av bilens prestanda (vridmoment och acceleration) samtidigt som det optimerar strömförbrukande system ombord (värme och luftkonditionering).
  • Normalt-läget ger en fin balans mellan prestanda och effektivitet.   
 
Regenerativ bromsning
Corsa-e använder regenerativ bromsning som skapar kinetisk energi under bromsning och omvandlar kraften till ännu längre räckvidd. I sin högsta inställning (B-läge) kan det mesta av din dagliga pendling köras utan att använda de vanliga bromsarna. Det minskar ditt slitage och andra underhållskostnader. 
Övervakning av fordonsdata
Corsa-e håller dig uppdaterad. Övervakning av fordonsdata ger dig en lättförståelig, intuitiv översikt över körförhållanden och energiförbrukning för att säkerställa maximal effektivitet och räckvidd.