Teknologi
Avancerad förarassistans1

Avancerade förarassistanssystem övervakar ett flertal väg- och trafikförhållanden. På ett radikalt sätt förbättrar det säkerheten och låter dig njuta av körningen med funktioner som Intelli-Lux Pixel LED-strålkastare och Night Vision1.

 

1 Tillval beroende på version. Opels förarassistanssystem är avsedda att hjälpa föraren inom de begränsningar som är inbyggda i systemen. Föraren förblir ansvarig för körningen.

 
Infotainment
Den digitalt avskalade Pure Panel®-displayen integrerar trådlös Apple CarPlay™ och Android Auto™ med individuell profilhantering och förarigenkänning. Ladda dina enheter trådlöst, få tillgång till uppkopplade tjänster som nöd- och haverisamtal, och håll hela tiden händerna på ratten med röstkommando, som har en naturlig språkigenkänning. 
Opel Connect

Smarta teknologisystem och tillhörande tjänster1 som tillhandahåller uppkopplingsmöjligheter och moderna innovationer för att du ska kunna känna dig trygg och som säkerställer en spännande och effektiv resa.

 

Trygghet: Nöd- och haverisamtal2 samt Fordonsstatus- och Information visar upp din körsträcka, dina bränslenivåer eller olika servicevarningar för att du alltid ska kunna känna dig trygg.

 

Bekvämlighet: Med tjänsten e-fjärrstyrning kan du kontrollera batterinivån, hantera laddning och ställa in förkonditioneringen i kupén via myOpel-appen.

 

Drive Smart: Bekväm körning tack vare Connected Navigation Pack Plus3 och tjänsten Trip and Drive management.

 

1 Tjänstens tillgänglighet och omfattning varierar mellan olika länder och fordon. Tjänsterna kan kräva prenumeration/avgift och är beroende av mobilnätverkstäckning och tillgänglighet.

2 Användning av funktionen nöd- och haverisamtal kräver att villkoren undertecknas tillsammans med den skriftliga samtyckesdeklarationen till fordonslokaliseringen när fordonet beställs och är beroende av nätverkstäckning- och tillgänglighet. Haveritjänsten (Opel Mobilservice) är kostnadsfri under det första året efter den första registreringen, därefter erhålls den mot en avgift. Information om Opel Connect återfinns på www.opel.de/connect och om Opel Mobile Service på www.opel.de/mobilservice. Respektive allmänna villkor tillämpas.

3 Tjänsterna Live Navigation och Live Navigation Plus ingår i tre år, därefter erhålls de mot en extra prenumerationsavgift. Tjänsternas tillgänglighet och omfattning varierar mellan olika länder och fordon. Tjänsterna kan kräva prenumeration/avgift och är beroende av mobilnätverkstäckning och tillgänglighet.