Design
Ambitiös och djärv
Opel Grandland Plug-In Hybrid kombinerar djärv design med tysk teknik i en unik SUV. Med den nya frontsignaturen Opel Vizor® har modellen en självsäker attityd och en kraftfull närvaro som överträffar den hos en typisk SUV. 
Fokus där det ska vara
Opel Pure Panel® är en integrerad display i instrumentbrädan som gör förarupplevelsen digital och intuitiv. Tack vare den stilrena designen minskar antalet onödiga distraktioner under körning. 
Nerifrån och upp
Opel Grandland Plug-In Hybrid är en unik SUV från hjulbasen till takräckena. Modellen har utarbetats in i minsta detalj, vilket kan ses i exempelvis de de distinkta ytterpanelerna, nu tillgängliga även i kompletterande karossfärger. Som SUV får den även en sportig karaktär genom de distinkta lättmetallfälgarna som finns i storlekarna 17-, 18- och 19-tum. 
En SUV som drar blickarna till sig
Du är inte alldaglig, så varför ska din SUV vara det? Återupptäck din unika individualitet samtidigt som du utforskar de tvåtonade tak- och karosskombinationerna hos Opel Grandland Plug-In Hybrid. Du kommer garanterat att sticka ut på rätt sätt varje gång du sätter dig i bilen. 
Mer än ett namn
Det uppdaterade modellnamnet Opel Grandland är ett tydligt bevis för den rena och djärva nya designen som präglar Opels flaggskepps-SUV. Grandland är mer än bara en namnplåt, det är en antydan om den otroliga körteknik som väntar under motorhuven, och en förhandsvisning av kraften som du kan uppleva ute på vägarna. 
Möt framtiden
Upplev en SUV som är fantastisk i alla aspekter. Både fram och bak präglas Opel Grandland Plug-In Hybrid av stilrena designval och tekniska funktioner. Fronten Opel Vizor® integrerar på ett elegant sätt frontdesign med sensorer och funktioner till ett enda enhet. Det finns alltid mer att upptäcka med Grandland Plug-In Hybrid – från drivlinan och bak till de skulpterade bakljusen i full-LED.