NYA GRANDLAND GSe

Opel Grandland GSe leder SUV-segmentet för sportig skicklighet, smidighet, lyxig design och lägre utsläpp. Likt inget annat på vägen, men ändå uppenbarligen en Opel, är detta ren tysk energi i rörelse. Höj din körupplevelse.

Interiör

300 hk

Fyrhjulsdrift.

1,1 l - 1,2 l/100 km

Bränsleförbrukning.

6.1 sek

0 - 100 km/h.

Interiör

Prestanda

SPORTIG PLUG-IN HYBRID

Opel Grandland GSe har en avancerad plug-in hybriddrivlina som kombinerar en turbomotor med en elmotor med omedelbart drivmoment för en kombinerad effekt på 300 hk.

SPORTBILSKÄNSLA

Ge dig ut på vägen med e-Rallys specialfunktioner, såsom ett kraftfullt sportchassi, sofistikerade stötdämpare och precisionskalibrerad ratt. Bilens interiör innefattar en sportratt, performancesäten och särskilda GSe-detaljer.

DYNAMISKT OLIKA

Upplev en otrolig kombination av räckvidd, kraft, effektivitet och omedelbar acceleration. Kraften från plug-in hybrid-motorn och den lyhörda elektrifierade 8-växlade automatiska växellådan (e-AT8) ger tillsammans ett enastående vridmoment på 520 Nm.

Teknologi

AVANCERAD FÖRARASSISTANS

Avancerade förarassistanssystem övervakar ett flertal väg- och trafikförhållanden. På ett radikalt sätt förbättrar det säkerheten och låter dig njuta av körningen med funktioner som Intelli-Lux Pixel LED-strålkastare och Night Vision1.

INFOTAINMENT

Den digitalt avskalade Pure Panel®-displayen integrerar trådlös Apple CarPlay™ och Android Auto™ med individuell profilhantering och förarigenkänning. Ladda dina enheter trådlöst, få tillgång till uppkopplade tjänster som nöd- och haverisamtal, och håll hela tiden händerna på ratten med röstkommando, som har en naturlig språkigenkänning.

OPEL CONNECT-TJÄNSTER

Smarta teknologisystem och tillhörande tjänster2 som tillhandahåller uppkopplingsmöjligheter och moderna innovationer för att du ska kunna känna dig trygg och som säkerställer en spännande och effektiv resa.

Trygghet: Nöd- och haverisamtal3 samt Fordonsstatus- och Information visar upp din körsträcka, dina bränslenivåer eller olika servicevarningar för att du alltid ska kunna känna dig trygg.

Bekvämlighet: Med tjänsten e-fjärrstyrning4 kan du kontrollera batterinivån, hantera laddning och ställa in förkonditioneringen i kupén via myOpel-appen.

Drive Smart: Bekväm körning tack vare Connected Navigation Pack Plus5 och tjänsten Trip and Drive management.

1 Tillval beroende på utrustning. Opels förarassistanssystem är avsedda att hjälpa föraren inom de begränsningar som är inbyggda i systemen. Föraren förblir ansvarig för körningen.

2 Tjänstens tillgänglighet och omfattning varierar mellan olika länder och fordon. Tjänsterna kan kräva prenumeration/avgift och är beroende av mobilnätverkstäckning och tillgänglighet.

3 Användning av funktionen nöd- och haverisamtal kräver att villkoren undertecknas tillsammans med den skriftliga samtyckesdeklarationen till fordonslokaliseringen när fordonet beställs och är beroende av nätverkstäckning- och tillgänglighet. Haveritjänsten (Opel Mobilservice) är kostnadsfri under det första året efter den första registreringen, därefter erhålls den mot en avgift. Information om Opel Connect återfinns på www.opel.de/connect och om Opel Mobile Service på www.opel.de/mobilservice. Respektive allmänna villkor tillämpas.

4 Endast för Grandland Plug-In Hybrid

5 Tjänsterna Live Navigation och Live Navigation Plus ingår i tre år, därefter erhålls de mot en extra prenumerationsavgift. Tjänsternas tillgänglighet och omfattning varierar mellan olika länder och fordon. Tjänsterna kan kräva prenumeration/avgift och är beroende av mobilnätverkstäckning och tillgänglighet.

Design

SPORTIG BAKRE DIFFUSOR

Opel Grandlands dynamiska design tas till nästa nivå med GSe, inklusive en unikt sportig bakre diffusor i högblank svart.

DÄCK OCH FÄLGAR

Opel Grandland GSe:s unika tvåtonade och diamantslipade 19-tumslättmetallfälgar säkerställer att Grandland GSe ser fantastisk ut och presterar på nästa nivå.

INTERIÖR DESIGN

Upplev djärv och ren design utan kompromiss. Den flatbottnade ratten tillhandahåller grepprespons i alla kurvor, samtidigt som du kan behålla kontakten med omvärlden via intuitiv infotainment.

PERFORMANCESÄTEN

De sportiga AGR-certifierade1 framsätena i nya GSe kommer i kolsvart Alcantara® och erbjuder komfort och kontroll även under de mest dynamiska svängarna. Dessutom har de sätesvärme, svankstöd och kuddförlängning för förare och passagerarna där fram.

1 Bilen är godkänd av tyska ”Campaign for Healthier Backs” (AGR). Certifikatet är en kvalitetsstämpel som utfärdas av en oberoende testkommitté bestående av experter från olika medicinska discipliner.