Design
Ambitiös och djärv
Opels nya och djärva design har förvandlat Opel Grandland till en helt ny SUV. Kraftfull sportighet kombineras med stilrena linjer för att skapa en fantastisk körupplevelse. 
Fokus där det ska vara
Inuti Opel Grandland kan du upptäcka Pure Panel®-displayen. Få en digital körupplevelse som förenklar informationsflödet och effektiviserar visningen av kördata så att du enkelt kan ta del av den utan att bli distraherad när du kör. 
Nerifrån och upp
Opel Grandland har utarbetats in i minsta detalj med hänsyn till sportighet och dynamik, bland annat märkbart på de snygga lättmetallfälgarna som finns i storlekarna 17-, 18- och 19-tum. 
En SUV som drar blickarna till sig
Opel Grandland sticker ut på rätt sätt och drar blickar till sig. Utforska möjligheterna att skapa en unik bil efter dina behov med tvåtonade tak och flera olika karosskombinationer. 
Mer än ett namn
Det uppdaterade modellnamnet Opel Grandland är ett tydligt bevis för den djärva nya designen som präglar Opels flaggskepps-SUV. Grandland är mer än bara en namnplåt, det är en antydan om den otroliga körteknik som väntar under motorhuven, och en förhandsvisning av kraften som du kan uppleva ute på vägarna. 
Möt framtiden
Opel Grandland sticker ut från mängden. Upptäck vågade designval, innovativa funktioner och den nya tekniken som präglar modellen. Från spetsen på fronten Opel Vizor® till de bakre LED-bakljusen – det finns alltid mer att upptäcka med Opel Grandland.