SUVs

TYSK SUV KÄNSLA-FÖR-ALLA.

SUV:AR & CROSSOVERS FRÅN OPEL.

Design, kördynamik och mångsidighet har gjort SUV:ar enormt populära. Opels SUV:ar och crossovers kombinerar djärv design med innovation, smart säkerhet och en känsla av äventyr. Hitta din favorit!

CROSSLAND X.
Eleganta Crossland X levererar innovation med valbar head up display och 180 ° backkamera till automatisk nödbromsning, allt för att stadskörningen ska bli ett nöje.
 
LÄS MER BYGG DIN OPEL NU
GRANDLAND X.
Vår sportiga SUV imponerar med en sportig attityd, dynamisk design, effektivitet och suverän teknik - så att du kan återskapa magin att köra igen.
 
LÄS MER BYGG DIN OPEL NU
MOKKA X.
Den perfekta SUV:en för staden, landet eller tuff terräng - den dynamiska Mokka X har kompakt design och fyrhjulsdrift vilket gör den till den ultimata allkonstnären.
 
LÄS MER BYGG DIN OPEL NU
INSIGNIA COUNTRY TOURER.
Med offroad-attityd och fyrhjulsdrift får Insignia Country Tourer alltid jobbet gjort. Premiumteknologi och ett stort bagage gör den till den ultimata familjecrossovern.
 
LÄS MER BYGG DIN OPEL NU

FAKTA OM SUV:AR.

SUV: VAD ÄR FÖRDELARNA?
SUV:ar har erövrat globala marknader. Varför? Handlar det om design, praktikalitet eller något annat? Läs mer om SUV:ens unika succeshistoria.
 
LÄS MER
ALLA TYPER: FRÅN CROSSOVER TILL FULLSTOR SUV.
Letar du efter en CUV eller SUV? En off-roader eller en kompakt SUV? Ingen aning - inget problem! Här hittar du allt du behöver veta om SUV:ar.
 
LÄS MER

VIDEO: SUV UPPLEVELSEN

KÖRGLÄDJE PÅ VÄGEN OCH I TERRÄNGEN.

LIVSSTILEN MED SUV: EN LÄNGTAN EFTER ÄVENTYR.
Män, kvinnor, unga som gamla förare - alla vill köra en SUV! Varför? Fyrhjulsdrift och atletisk design lovar en spännande livsstil.
 
LÄS MER
ULTIMATA OFFROAD-BILAR: SUV MODELLER MED FYRHJULSDRIFT.
Tycker du om att åka i terräng? Tack vare 4x4-körning, kraftfulla motorer och hög markfrigång, kan du klara av varje terräng med 4x4-bilar. Upplev det själv. 
LÄS MER

LIVSSTIL.

SUV:AR: DE NYA LYXBILARNA.
I takt med att SUV:arna blev allt mer populära uppstod en ny nisch – lyx-SUV:en. Men när blev det trendigt med terrängbilar fyllda med premiumfunktioner? Läs mer om SUV:arnas historia.
 
LÄS MER
HUR SUV:AR GICK FRÅN STATUSSYMBOL TILL FAMILJEBIL.
SUV:ar har gått från sin tidiga roll som statussymboler - idag värderas deras rymd, stil och flexibilitet, vilket gör dem till en perfekt bil för alla aktiva familjer.
 
LÄS MER

TIPS OCH TRICKS.

SUV:AR: EN HANDBOK I EFFEKTIV KÖRNING.
Vill du kunna köra din SUV och samtidigt spara pengar? Här får du reda på hur du kan uppnå ekonomiska förbrukningsnivåer med hjälp av rätt däck, rätt körstil och regelbunden service. 
LÄS MER
RYMLIGA SUV:AR OCH EN FLEXIBLARE VARDAG.
Alla älskar SUV:ar. Men varför är det så? En stor orsak kan vara att de är så mångsidiga. SUV:ar kan användas till att resa med familjen, flytta, storhandla inför helgen – till och med hundar älskar dem. 
LÄS MER

BILDER: VÅRA SUV BILAR.