Design
Design och attityd
Mokka-e och dess banbrytande formgivning går i spetsen för Opels framtid. Varje linje och kurva talar om självkänsla, från den balanserade silhuetten till den kraftfulla grafiska identiteten. Mokka-e ger ett extremt djärvt intryck, det är en bil som sticker ut från mängden med självkänsla och individuell stil. 
Våga sticka ut ur mängden
Upptäck ny riktning inom tysk formgivning. Interiören har fått ett nytt avskalat digitalt formspråk som tar körupplevelsen till en ny nivå. Unika kombinationer av tyger, dekorativa element och takklädslar som passar varje stil förstärker intrycket. 
Djärv ur varje vinkel
Mokka-e genomsyras av modiga designval och avancerade detaljer. Det finns alltid mer att upptäcka - från drivlinan till de skulpterade bakljusen i full-LED som harmoniskt speglar signaturen Vizor®. 
Extraordinär som standard
Ibland räcker en snabb blick för att bli imponerad. Ta som exempel de stilrena hjulen på Mokka-e, där fälgarna får modellen att se lika smidig ut som den är att köra. 
Personlig stil
Stick ut från mängden med unika designdetaljer. Mokka-e är unik på vägen och du kan förstärka denna känsla med ditt val av tillval för tak och motorhuv. 
Den nya ikonen
Vizor® är Opels ikoniska nya signatur. Det är en smidig förening av många enheter, sensorer och funktioner i fronten. Opel Vizor® ligger i framkant av Opels fordonsdesign, bokstavligt såväl som känslomässigt.