Säkerhet & innovation
Matrix LED-strålkastare
De adaptiva permanent bländningsfria IntelliLux LED® Matrix-strålkastarna ger utmärkt sikt i alla situationer. De gör att du kan köra komfortabelt och tryggt med hjälp av skärpan från de starka helljusen, utan att blända andra förare. 
Automatisk farthållare
Automatisk farthållare1, 2 innebär att du inte behöver kompromissa med säkerheten för att njuta av bekväm och avkopplande körning. Systemet accelererar och bromsar automatiskt för att ständigt hjälpa dig hålla jämnt avstånd till bilen framför. 
Automatisk nödbromsning
Som del av förarhjälpsystemet, som omfattar körfältsassistans och avåkningsvarning, övervakar Mokka-e:s automatiska nödbromsningssystem trafiksituationen framför bilen avseende fordon och fotgängare. Detta bidrar till att undvika eller väsentligt mildra krockskador. Vid högst 30 km/h, vilket är hastigheten då de flesta olyckor inträffar, kan systemet till och med bromsa bilen till stillastående. Vid högre hastigheter saktar systemet ner bilen med upp till 50 km/h och minskar därmed kollisionsskadorna väsentligt. 
Digital samling
Elegansen och enkelheten i Mokka-e syns helt tydligt i Opel Pure Panel®. Den anpassningsbara 12” Drive Instrument Cluster är tydlig och ger dig all den information du behöver, avskalat och utan störningar. Visuellt distraherande detaljer har tagits bort och kvar finns endast sömlös digital kontroll. 
180° backkamera
En backkamera med panoramavy ger en 180-graders förstärkt vy bakåt som upptäcker och markerar närbelägna föremål så att du kan se trafik som kommer från sidorna. Det är särskilt användbart när du backar mot trafiken. 
Parkeringshjälp

Gör parkeringen lättare. Mokka-e:s avancerade parkeringshjälp1 kontrollerar ratten för att guida dig rätt in i parkeringsplatsen medan du själv enkelt hanterar bromsen och gaspedalen. Systemet hjälper dig att hitta en lämplig plats genom att informera dig om platsen är tillräckligt stor, och guidar bilen tillbaka ut på gatan när du vill lämna din parkeringsplats.

 

1 Opels system för förarassistans ska hjälpa föraren så långt systemets funktionalitet medger. Föraren är fortfarande ansvarig för körningen.