Teknik
Ladda och kör

Hjärtat i Mokka-e är ett starkt litiumjonbatteri på 50 kWh. 216 celler med hög energitäthet och avancerad värmehantering innebär lång livslängd och lång räckvidd som förstärks av Enhanced Regenerative Braking.

 

Så snart du tar foten från gaspedalen under körning återvinner den regenerativa bromsningen kinetisk energi under inbromsningen och omvandlar denna energi till ännu längre räckvidd. I den högsta inställningen (B-Mode) kan de flesta dagliga körningar göras utan att traditionell bromsning används. Något som minskar slitaget och därmed underhållskostnaden.

 
Elektrifierande prestanda
Den 100 % elektriska drivlinan ger 260 Nm av omedelbart vridmoment. De innovativa lättviktsmotorerna på 136 hästkrafter är perfekt balanserade och inställda för att smidigt klara av smala gator i staden och de vidöppna vägarna. 
Stark och tyst
Mokka-e är byggd för att hjälpa dig ta dig i dagens hektiska värld. Bilens rena, rymliga och ljudisolerade kupé är en plats du laddar upp din egen energi i samband med varje körning, en plats där du ger dig tid att höra dig själv tänka eller att verkligen känna musiken. 
Kör på ditt sätt
Mokka-e anpassar sig till din körstil med körlägena Sport, Eco och Normal. Varje läge justerar systemen i hela bilen, t.ex. servostyrning och kylning. Sportläget ökar kördynamiken, Eco utökar räckvidden och Normal är en balanserad kombination av båda. 
Ständigt uppdaterad fordonsdata
De avancerade sensorerna i Mokka-e och dataövervakningssystem ger dig en intuitiv, lättöverskådlig överblick av rådande körförhållanden och bränsleförbrukning så att du hela tiden är informerad och i full kontroll på vägen.