Köregenskaper
Motor
Mokka är det djärva uttrycket och representerar Opels rena, nya designspråk. Men vi gör mycket mer än bara pratar om det. Mokka handlar inte bara om ord. Bilens högeffektiva drivlinor och exceptionella köregenskaper gör resan fantastisk. 
Växellåda & körlägen
Utforska vårt sortiment med växellådor och prestandahöjande teknik som kompletterar dina behov och körstil på ett perfekt sätt. Mokka levereras med antingen 6-växlad manuell eller toppmodern 8-stegad automatisk växellåda. 
Känn kopplingen till vägen under dig när du använder de sportiga växelpaddlarna för att manuellt styra dina växelbyten när det behövs – eller helt enkelt när du har lust. Även med den 8-stegade automatlådan ger Mokka föraren fler alternativ, inte färre. Med en enda tryckning på körlägesväljaren ändras bilens prestandaprofil: Sport för överlägsen dynamik, Eco för maximal bränsleekonomi, och Normal för balanserad körning i vardagen.
Tekniken bakom prestandan
Du behöver bara titta på Mokkas attraktiva proportioner för se att dess skapare har förstått att det inte räcker att bara vara kraftfull. Man måste veta exakt var och hur kraften ska användas. Detta är helt sant när det gäller Mokkas prestanda – genom att införa smarta funktioner och avancerad teknik kan alla njuta av styrkan och ha fullständig kontroll.