Översikt

TRANSPORTBILAR OCH OMBYGGDA TRANSPORTBILAR FRÅN OPEL

Logistik, transport, distribution? I Opels sortiment av transportbilar finns allt från Skåpbilar, Dubbelhytter, Chassibilar, Chassi Dubelhytter och ombyggnationer från våra samarbetspartner. Kort sagt så finns det alltid en transportbil från Opel som passar din verksamhet – och vi har dessutom både expertkunskaper om transportbilar och ett tillbehörssortiment som gör att du kan anpassa den som du vill. LÄS MER VISA MINDRE

#HJÄLTAR I VARDAGEN. OPEL TRANSPORTBILAR.

Kolla in den här trickfajten! F2 Freestylers visar vad de går för. Med support från Opels transportbilar fordon får de Hummels, Aubameyang, Schmelzer, Weigl och Piszczek att tappa hakan i en passningsövning.
Ombyggnationer
Hitta prisvärda transportbilar och vagnparklösningar för dina verksamhetsbehov, med en mängd ombyggnationer från fabrik och tredje part. 
LÄS MER
Finansiell information
Vare sig du vill leasa eller finansiera en transportbil – eller hantera en hel vagnpark – så finns det skräddarsydda lösningar och bra erbjudanden från Opel. 
LÄS MER
Service
Få information om garantier, assistans, underhållstjänster och handböcker för dina transportbilar från Opel. 
LÄS MER
Tillbehör
Utforska Opels erbjudanden med originaldelar, tillbehör och säsongsprodukter. 
LÄS MER

Movano

MOVANO

Opel Movano är en stjärna bland skåp och chassibilar. Ett imponerande utbud av versioner, lastkapaciteter och höjder placerar den i främsta ledet.

Vivaro

VIVARO

Den senaste generationen Vivaro med sitt djärva nya utseende, lika komfortabel som praktiska hytt, extra lastutrymme och enastående ekonomi. Finns som Skåp eller Dubbelhytt.

Combo

COMBO

En lastkapacitet på upp till c:a ett ton, en lastvolym på upp till c:a 5,4 m3 och två längdergör Opel Combo till en klassledande affärspartner.