Uppkoppling
Infotainment
Hitta den snabbaste vägen till ditt resmål med Zafira-e Lifes 7-tums pekskärm1 och Multimedia Navi med Live Navigation2. Med Android Auto™1,3 eller Apple CarPlay™1,3 får du enkel åtkomst till all din musik och allt innehåll på din smartphone. 

Apple CarPlay™ och Android Auto™ gör att förarna praktiskt kan komma åt användbara appar och smartphonefunktioner när de kör:

  • Använd telefonen för satellitnavigering via Maps.
  • Strömma dina favoritspellistor med Spotify.
  • Skicka och ta emot meddelanden via WhatsApp.

 

Dessa funktioner är enkelt åtkomliga via röststyrning så att du kan hålla händerna på ratten och ögonen på vägen.

 

1 Tillval.
2 Connect Plus Pack innefattar Live Navigation, fjärrstyrning och för elbilar e-fjärrstyrning.
3 Kompatibilitet och viss funktionalitet kan variera beroende på enhetens typ och operativsystemets version.
4 Apple CarPlay™ är ett varumärke som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och andra länder. Android Auto™ är ett varumärke som tillhör Google Inc.

OpelConnect1
De bästa digitala verktygen för planering av resan framöver. Kontrollera räckvidden för elektrisk körning och programmera tidpunkter för laddning via smartphone, plus en rad tjänster som ger en ny nivå av säkerhet och stöd så att du kan hålla dig uppkopplad och informerad. 
  • Trygghet: Nödanrop, assistanssamtal samt fordonsstatus och information.
  • Bekvämlighet: Fjärrstyrningsfunktioner för dörrlås, signalhorn och belysning samt användbara laddnings- och parkeringstjänster såväl som automatisk betalning av vägtullar.
  • Smart körning: Njut av avslappnad körning tack vare Live Navigation samt reseplanering och körinformation i realtid.

 

1 Tillgängligheten för OpelConnect Services skiljer sig mellan olika länder och bilar. Tjänsterna kan kräva prenumeration/avgift och beror på mobiltäckning och tillgänglighet.