Flexibilitet & tillgänglighet
Upp till 9 säten

Opel Zafira-e Life sätter standarden i klassen för vardagsflexibilitet.

 

Opel Zafira-e Life är den elektriska evolutionen av en härlig lounge på hjul och flaggskeppet i Zafira Life-serien med premiumkomfort i toppklass. Serien omfattar nu även en helelektrisk drivlina som ger mjukare, tystare och lyxigare färd för alla passagerare – både som 7-sitsig elbil och som 9-sitsig elbil.

 
Stolsalternativ

Opel Zafira-e Life kan vara både en 7-sitsig elbil och en 9-sitsig elbil – med andra ord är den definitionen av flexibilitet och komfort. Andra och tredje sätesraden kan skjutas fram eller bak för extra benutrymme.

 

Du kan också fälla ned eller ta bort säten om du behöver mer lastkapacitet. Sätena kan också placeras mittemot varandra för att få ännu socialare resor.

 
Elektriska skjutdörrar

Dubbla elektriska skjutdörrar1 skapar en bred öppning på båda sidor, vilket gör det säkert och enkelt för passagerarna att ta sig in i och ut ur bilen.

 

Särskilda sensorer medför dessutom att dörrarna kan öppnas automatiskt – perfekt när man har händerna fulla.

 

1 Tillval.

 
Lätt att öppna och starta

Med det enkla nyckellösa systemet för att öppna och starta bilen1 sätter du dig bara i bilen och kör iväg utan att behöva ha koll på bilnycklarna – så länge du har dem i fickan, väskan eller någon annanstans i närheten.

 

1 Tillval.

 
Åtkomst via bakluckerutan

Du kan öppna Zafira-e Lifes bakluckeruta1 utan att behöva öppna själva bakluckan. Det gör det enklare för dig att lasta in mindre objekt i ditt bagageutrymme vid begränsade utrymmen. 

 

1Tillval.

 
Mått
Zafira-e Life erbjuds i två olika längder och båda ger perfekt balans mellan relativt kompakta exteriöra mått och en rymlig och mycket flexibel interiör. Dessutom är Zafira-e Life alltid lägre än 1,9 meter – vilket är skönt när man ska ner i ett parkeringsgarage.