Höjdpunkter
Effektivitet
Opel Zafira-e Life är en minibuss i premiumklassen med helelektrisk effektivitet. Upplev förstklassig flexibilitet och bekvämlighet i kupén, som kan vara både 7-sitsig och 9-sitsig.

Opel Zafira e-Life har också noll utsläpp under körning vilket möjliggör körning i städer med miljözoner. Batteriet har en räckvidd på upp till 330 km och ger en unik kombination av komfort och låga driftskostnader.

Känn dig lugn och trygg med Zafira-e Lifes förarsystem, som exempelvis avåkningsvarnare, trötthetsvarnare, vindrutedisplay, front- och 180-graders backkamera och aktiva Xenonstrålkastare. 
Kompromisslös flexibilitet

Zafira-e Life är en mycket anpassningsbar 100 % elektrisk minibuss i premiumklassen, som finns med två olika axelavstånd för att passa dina behov perfekt – från 4,95 m till rymliga 5,30 m.

 

Med kapacitet för upp till nio säten kan Zafira-e Life konfigureras så att den uppfyller kraven för varje jobb. Andra och tredje sätesraderna är skjutbara framåt och bakåt för extra benutrymme och kan enkelt arrangeras så att passagerarna sitter mitt emot varandra.

 
e-INFO
Zafira-e Lifes speciella instrumentpanel e-INFO ger föraren en avskalad och intuitiv grafisk visualisering av energiförbrukning, räckvidd och laddning i realtid för planering av en hel dags körning med säkerhet och precision. 
Motorvägssäkrad

Batteriet med upp till 330 kilometers räckvidd betyder att vare sig du kör korta turer, flygplatskörningar, chaufförservice eller långa chartrade resor med Zafira-e Life, har du all den flexibilitet du behöver med noll utsläpp under körningen.

 

Även under de längsta körningarna ligger fokus på förarens välbefinnandet i den förarorienterade miljön, med förbättrat informationscenter, inbyggd massage i sätet¹ och utmärkt ergonomi. Förare uppskattar den smidiga, dynamiska och direkt igenkännbara Opel-upplevelsen med omedelbart elektriskt vridmoment och den mjuka karaktären.

 

1 Endast för säten med läderklädsel.

 
Komfort

När passagerarna stiger in uppskattar de genast Zafira-e Lifes kupé som en rymlig och professionellt främjande miljö med komfort i business-class. Det finns en säteslösning för varje behov, med konfigurationer för upp till nio personer plus bagage eller även omvända säten så passagerarna kan färdas mitt emot varandra.

Funktionerna i interiören omfattar premium infotainment och uppkopplingsmöjligheter med Zafira-e Lifes 7“ pekskärm och Multimedia Navi med Live Navigation Services². Förare och passagerare kommer enkelt åt all sin musik och innehåll via smartphone med Android Auto™1, 3 eller Apple CarPlay™1, 3.

 

1 Tillval.

2 Live Navigation Services omfattar Online Traffic, bränslepriser, parkeringsinformation, online-sökning av POI:er, väder och vägsäkerhetsvarningar.

3 Kompatibilitet och viss funktionalitet kan variera beroende på enhetens typ och operativsystemets version. Apple CarPlay™ är ett varumärke som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och andra länder. Android Auto™ är ett varumärke som tillhör Google Inc.