Kontroller

KONTROLLER

PLANERAD SERVICE, SÄSONGSKONTROLLER, DÄCK, OLJA, … HÅLL IGÅNG DIN OPEL MED HJÄLP AV OPELS AUKTORISERADE MÄRKEVERKSTÄDER

Opel kan din Opel bäst

De certifierade teknikerna på den auktoriserade Opelverkstaden är utbildade på just din modell. De kan garantera hög kvalitet och en säkerhet du inte får på något annat ställe. Opel Service innebär de högst utbildade teknikerna, väl utprovade originaldelar och inte minst de rätta stämplarna i serviceboken.

Opel Service

Hos Opelauktoriserade verkstäder lämnar du din bil i trygga händer. Du får kvalitet och service hela vägen. De certifierade teknikerna på den auktoriserade Opelverkstaden är utbildade på just din årsmodell. De kan garantera hög kvalitet och en säkerhet du inte får på något annat ställe.

OPEL 5+

Opel 5+ är ett skräddarsytt program för bilar över fem år. Här ingår service, reparationer och
byte av slitagedelar till lägre priser än för nya bilar. Med Opel 5+ får du helt enkelt lägsta
möjliga kostnad utan att behöva tumma på Opels kvalitet.

OPEL 10+

Opel 10+ är ett skräddarsytt program för bilar över tio år. Här ingår service, reparationer och
byte av slitagedelar till lägre priser än för nya bilar. Med Opel 10+ får du helt enkelt lägsta
möjliga kostnad utan att behöva tumma på Opels kvalitet.

GRATIS FUNKTIONSKONTROLL

Din Opel har 97 aspekter som rör bilens säkerhet och tillförlitlighet. Det tar endast 12 minuter för vår Opel-expert att kontrollera dessa visuellt och ta fram en elektronisk icke-bindande rapport över säkerhetsstatusen Besök din Opel-verkstad nu för en kostnadsfri visuell kontroll!

INFÖR BESIKTNINGEN

Du kan boka tid för en förbesiktning hos oss. Vi går igenom din bil enligt samtliga punkter som kontrolleras vid en ordinarie besiktning. Är det något som behöver åtgärdas, en trasig lampa, bromsar eller utsläppsnivå får du hjälp direkt. Genom att kontrollera bilen före slipper du överraskningar.

MOTOROLJA

Produktkvalitet och regelbunden översyn är nyckelfaktorer vad gäller bilens oljebehov. Det är viktigt att  kontrollera oljenivån eftersom motorn ständigt förbrukar små mängder olja. Det är särskilt bra att kontrollera oljan före en längre resa.

Servicegenomgång av experter

Håll din Opel i toppskick med hjälp av vår serviceexpert.
Experten kan bilens avancerade teknik in i minsta detalj och har rätt utrustning för att tillhandahålla högkvalitativt underhåll till ett rimligt pris. Om du besöker en auktoriserad verkstad minst en gång om året höjer du bilens andrahandsvärde.

Gratis funktionskontroll

Med upp till 10 000 delar är bilar ganska avancerade. Du som Opelägare har tillgång till fri funktionskontroll där vi bland annat gör en visuell bromskontroll, kollar däck, vätskenivåer och kaross. Fordonsdiagnostiken är kostnadsfri och ger direkt en fullständig statusrapport för din Opel.

Besiktning

En besiktning är en årlig inspektion som kontrollerar fordonets säkerhet och utsläpp för att säkerställa att det är trafiksäkert.
Din auktoriserade Opel-verkstad förbereder din Opel inför besiktningen i förväg. Genom att kontrollera bilen före slipper du onödiga återbesök och överraskningar.