Proffsiga reparationer till bra priser

Stenflisor, hagel, repor och små bucklor – visst är de irriterande, men de goda nyheterna är att din Opel kan få tillbaka sitt fina utseende.  

Glasreparationer

Det krävs inte mycket för att förstöra en vindruta – ett enda gruskorn kan ibland orsaka stor skada. Men nuförtiden behöver ett stenskott inte längre innebära att vindrutan måste bytas ut – tack vare utvecklingen med modernt laminerat glas. Ofta kan vindrutan repareras med specialharts till en bråkdel av priset för att byta ut vindrutan.
 
Beroende på typen av skada och hur gammal den är kan en effektiv reparation ofta utföras utan att vindrutan måste bytas ut. Låt en glasexpert från en auktoriserad Opelverkstad reparera glaset till bra pris.

Plåt och lack

Från mindre repor till stora försäkringsskador

Håll din Opel i nyskick med hjälp av experter: den auktoriserade Opelverkstaden har de specialverktyg och det kunnande som krävs för att säkerställa att din bil återställs till det skick den hade före olyckan. De använder den senaste reparationstekniken och originaldelar från Opel.
 
Endast med Opel Originaldelar som monteras av våra välutbildade tekniker kan du säkerställa att bilens garantivillkor uppfylls korrekt. Du får sinnesro och en kvalitetsreparation.