ENKELT SYSTEM MED TRAFIKLJUS

Opels fordonsdiagnostik är utformad för att ge dig en heltäckande bild av skicket för din Opel. Därmed kan du vara säker på att bilen är i toppskick oavsett var du tänker köra någonstans.

Våra erfarna tekniker genomför den visuella kontrollen och tar fram en elektronisk rapport med information om eventuella upptäckter. Du får en komplett uppskattning av eventuellt arbete som behöver utföras, och det är du som bestämmer vad som ska göras och när. 

Ett enkelt system med trafikljus visar precis hur säker och i vilket skick varje del av ditt fordon är, samt eventuella rekommenderade kommande byten eller reparationer.

  • Röda punkter
    Det här området behöver åtgärdas brådskande. Det kan vara olagligt eller farligt att köra bilen i det här skicket. Allt som är markerat med rött måste repareras brådskande.
  • Gula punkter
    Gult visar att något är fel. Servicerådgivaren kommer att tala om hur brådskande det är att åtgärda det här felet. Om du åtgärdar det innan det blir värre kan du spara både tid och pengar.
  • Gröna punkter
    Goda nyheter. Du behöver inte oroa dig för gröna punkter, åtminstone inte förrän nästa service.

Vår erfarna personal hos återförsäljaren lämnar en fullständig rapport till dig för att hjälpa dig besluta vilka eventuella åtgärder som behöver vidtas.

Om du har ett myOpel-konto får du en översikt över resultaten som pdf-fil för ditt arkiv, medan de gula och röda punkterna visas som servicepåminnelser så att du smidigt kan boka reparationen online hos önskad återförsäljare.

 

Gratis funktionskontroll
Boka tid för en kostnadsfri visuell kontroll hos oss och ta reda på skicket för din bil! (värde från 400 kr)