Opel kan din Opel bäst.

De certifierade teknikerna på den auktoriserade Opelverkstaden är utbildade på just din modell. De kan garantera hög kvalitet och en säkerhet du inte får på något annat ställe. Opel Service innebär de högst utbildade teknikerna, väl utprovade originaldelar och inte minst de rätta stämplarna i serviceboken.

Servicegenomgång av experter.

Serviceeftersyn

Håll din Opel i toppskick med hjälp av vår serviceexpert.
Experten kan bilens avancerade teknik in i minsta detalj och har rätt utrustning för att tillhandahålla högkvalitativt underhåll till ett rimligt pris. Om du besöker en auktoriserad verkstad minst en gång om året höjer du bilens andrahandsvärde.

Gratis funktionskontroll.

Med upp till 10 000 delar är bilar ganska avancerade. Du som Opelägare har tillgång till fri funktionskontroll där vi bland annat gör en visuell bromskontroll, kollar däck, vätskenivåer och kaross. Fordonsdiagnostiken är kostnadsfri och ger direkt en fullständig statusrapport för din Opel.

Tilstandstjek

FÖRBesiktning.

Periodiske syn

En besiktning är en årlig inspektion som kontrollerar fordonets säkerhet och utsläpp för att säkerställa att det är trafiksäkert.
Din auktoriserade Opel-verkstad förbereder din Opel inför besiktningen i förväg. Genom att kontrollera bilen före slipper du onödiga återbesök och överraskningar.