NYA COMBO-e

Från 329 900 kr exkl. moms

Snart är det Sverigepremiär för den eldrivna transportbilen nya Combo-e – upptäck en helt ny kompromisslös elektrisk mobilitet för ditt företag.

INTERIÖR100 % ELEKTRISKELEKTRISK POTENTIALINTRESSEANMÄLAN

Nya Combo-e är den 100 % elektriska transportbilen som med en optimal effektivitet och en helt kompromisslös e-mobilitet är perfekt för företag som vill köra elektriskt. Trots kompakta dimensioner imponerar nya Combo-e med sin generösa lastkapacitet på 4,4 m3 och erbjuder dessutom massor av professionell utrustning, som exempelvis skiljeväggen FlexCargo® med en öppningsbar genomlastningslucka för när du behöver transportera långa föremål.

INTERIÖR

PRESTANDA OCH TEKNIK GER EFFEKTIVITET

Nya Combo-e är byggd med fokus på ekonomisk prestanda och praktisk funktionalitet. I den tekniska förarmiljön håller du dig smidigt uppkopplad så att du enkelt har koll på information om förbrukning, räckvidd och laddning för att göra varje resa mer effektiv. Och när du behöver ladda stannar du bara till vid närmaste laddstatation. Nya Combo-e är skapad för att erbjuda en kompakt och mångsidig transportbil i form av ett mobilt kontor, perfekt för ditt dagliga arbete.

100 % ELEKTRISK

NYTTJA ALLA FÖRDELAR MED ELDRIFT

Med nya Combo-e fortsätter Opel elektrifieringen av sina transportbilar för att hjälpa företag framåt. Till exempel har du med elektriska Combo-e obegränsad tillgång till stadsområden utan att behöva oroa dig för miljözoner. Tack vare en utsläppsfri elmotor med tyst drift kan du smidigt ladda och ta dig dit du vill. Du behöver inte heller tänka på CO2-restriktioner och miljöskatter för fordon, och du får dessutom låga underhålls- och driftskostnader.

Preliminära konsumtionsvärden uträknade enligt WLTP. Energiförbrukning Combo-e blandad körning: 17,5-19,4 kWh/100 km; CO2-utsläpp 0 g/km; räckvidd 258–285 km (beroende på vald utrustning).

ELEKTRISK POTENTIAL

UNDERLÄTTA DIN VERKSAMHET

När du kör elektriskt med nya Combo-e får du en utsläppsfri räckvidd på upp till 2751 km genom ett batteri som kan laddas upp till 80 % på bara en halvtimme. Med den avslappnade rörligheten hos den tysta elmotorn, det omedelbara vridmomentet och en toppfart på 130 km/h, är nya Combo-e lika hemma på motorvägar som i stadens centrum.

1Preliminära konsumtionsvärden uträknade enligt WLTP.

Anmäl ditt intresse för 100 % eldrivna nya Combo-e

Nya Opel Combo-e är den 100 % elektriska transportbilen som är perfekt för hantverkare och för dig som behöver en bra transportbil i ditt yrke. Här kan du anmäla ditt intresse för vår nya transportbil och få förtur till den kommande lanseringen. Med Opel är det enkelt att börja köra elektiskt.

Fyll i dina uppgifter nedan. Din intresseanmälan är inte bindande utan du kommer att bli kontaktad senare angående transportbilen Combo-e – allt för att göra ditt bilval och din övergång till 100 % elektriskt så enkelt, smidigt och tryggt som möjligt.