MOVANO

Från 279 900 kr exkl. moms

Opel Movano är stark, pålitlig och erbjuder oöverträffad komfort. Den finns i en rad olika utrustningsversioner och kan enkelt anpassas så att den uppfyller din verksamhets alla behov.

DESIGNEFFEKTIV KÖRNINGMÅNGSIDIGHETUPPKOPPLINGSÄKERHETLASTSÄKERHETKOMFORTTILLBEHÖR

INGET JOBB ÄR FÖR STORT.

Nya Opel Movano

HÖJDPUNKTER

Garanterad mångsidighet

DESIGN

EXTERIÖR

Movano erbjuder en funktionell design som speglar din verksamhet på rätt sätt. Den djärva fronten med LED-ljus som standard ger ytterligare synlighet och uppmärksamhet.

INTERIÖR

Opel Movanos hytt är optimerad för yrkesfolk i farten. Den förarvänliga hytten har överraskande många avancerade funktioner och praktiska förvaringslösningar.

Movano höjer ribban för hyttdesign och erbjuder en praktisk, välutrustad förarmiljö med smidiga förvaringmöjligheter för anteckningsböcker, verktyg och utrustning. Njut av personbilskomfort tack vare de snabbt justerbara och bekväma sätena och en ratt som går att anpassa efter din körställning.

EFFEKTIV KÖRNING

MOTORER OCH VÄXELLÅDOR

Större kraft, bättre vridmoment och lägre bränsleförbrukning – välj mellan avancerade BiTurbo dieselmotorer med upp till 180 hk och vridmoment på 400 Nm, låg förbrukning och låga utsläpp.

Movanos motorer skiljer sig från mängden när det gäller effektiva transporter. Redan vid låga varvtal kombinerar BiTurbo-tekniken högt vridmoment med hög effekt och vridmoment vid höga varvtal. Detta ger en snabb reaktion, mjuk och stadig acceleration samt förbättrad effektivitet.

Start/stopp-systemet minskar utsläppen och bränsleförbrukningen till noll när du väljer att stanna. Opel Movano erbjuder också en uppskattad Easytronic®-automatisk växellåda.

Bränsleförbrukning i l/100 km: stadskörning 5,3, landsvägskörning 6,1, blandad körning 5,8. CO2-utsläpp i g/km: blandad körning 230. I enlighet med förordningen 7R (EC) nr. 715/2007 (i respektive tillämplig version).

DRIFTKOSTNADER

Movano är konstruerad för att ge många års tillförlitlig drift med ett minimum av service. Movano erbjuder låg total ägandekostnad genom en kombination av funktioner som sparar pengar.

Låga utsläpp sänker skatten och skonar miljön. Upplev även tryggheten med Opels fabriksgaranti som innebär:

  • Garanti som gäller över 36 månaders eller 10 000 i körsträckan.
  • 6 års rostskyddsgaranti
  • Opel vägassistans för de första 12 månaderna i fler än 40 länder.

Ett Europatäckande nätverk av mer än 3 000 serviceställen finns till hands för dig och din Movano. Om det behövs kan Movano utrustas med Opel-originaldelar för att garantera optimala prestanda.

MÅNGSIDIGHET

FLEXIBEL FÖR MÅNGA

Kör hela ditt arbetslag från A till B – i Opel Movano ryms 7 passagerare, inklusive förare och utrustning.

Effektiv transport av ett arbetslag och deras utrustning är Opel Movano Crew Vans specialitet. Med två säten bredvid föraren, eller ett säte om tillvalet separat säte är specificerat , och ett baksäte som rymmer fyra i arbetslaget kan Movano transportera hela arbetslaget. Självklart är säkerhetsbälten och nackskydd standard.

JUSTERBART KONTORSBORD

Förvandla Movano till ett mobilt kontor med sitt fällbara mittensäte som fungerar som ett justerbart kontorsbord. Detta justerbara kontorsbord innehåller även en vridbar skiva där föraren kan placera sin bärbara dator.

ÖVRE FÖRVARINGSUTRYMMEN

Förvara allt på ett ställe under körningen. Stoppa helt enkelt undan viktiga tillhörigheter i de övre stängbara förvaringsutrymmena.

FLEXTRAY HANDSKFACK

Det stora skjutbara handskfacket FlexTray har upp till 10,5 liter förvaringsutrymme, och en plan yta som gör det smidigt att förvara föremål inom räckhåll.

FÄLLBART BORD

Använd förarhytten som ett mobilt kontor – med ett fällbart bord och en bricka med mugghållare som kan fällas in framför passagerarsätet.

FÖRVARING I SIDODÖRRAR

Förvara allt som du behöver i de rymliga dörrfickorna. 1,5-liters vattenflaskor kan förvaras i sidodörrarnas förvaringsutrymme.

UPPKOPPLING

NAVI 50 INTELLILINK PRO

Navi 50 IntelliLink Pro är ett modernt system som innefattar radio, infotainment och navigation samt en 7˝ färgpekskärm. Systemet uppfyller alla tänkbara önskemål och erbjuder utmärkt valuta för pengarna.

Utmärkande funktioner:

• 7-tums färgpekskärm
• Android Auto™1 och Apple Car Play™2 med handsfree-funktion för meddelanden
• Röststyrning för anslutna smarttelefoner
• Radiokontroller på rattstången
• Bluetooth® för handsfree-kommunikation och ljuduppspelning
• USB- och aux-ingång
• Digitalradio DAB+3
• Dynamisk navigering med karttäckning för Väst- eller Östeuropa


1 Android är ett varumärke som tillhör Google Inc.
2 Apple CarPlay är ett varumärke som tillhör Apple Inc.
3 Tillval.

TRÅDLÖS LADDNING

Lägg din smarttelefon1 i telefonfacket med inbyggd induktionsladdare för trådlös laddning av batteriet.

1 Endast med Qi-kompatibla enheter.

RADIO 15 USB

Kanalväljare med inbyggd display som även visar tiden och erbjuder universell anslutningsmöjlighet via USB och Bluetooth®. Effekt 2x15 W. Digitalradio DAB+ finns som tillval.

SÄKERHET

REAR VISION

När du kör framåt förser tillvalet Rear Vision dig löpande med en utmärkt vy av trafiken bakom bilen - även om du kör en transportbil utan bakrutor.

DÖDAVINKELVARNARE

Dödavinkelvarnaren upptäcker andra fordon som kör bredvid din bil och varnar dig så snart ett sådant kommer in i den döda vinkeln.

SIDVINDSASSISTANS

Sidvindsassistansen känner automatiskt av störande sidvindar och motverkar dessa med extra stabilitet.

SÄKERHET I KÖRFÄLTEN

Systemet för varning för körfältsavvikelse1 känner av filbyten och varnar i händelse av oavsiktliga filbyten via ljudsignaler och visuella signaler.

1 Endast tillgängligt med det avancerade säkerhetspaketet.

PARKERINGSHJÄLP

Parkeringshjälpen ger både ljudassistans och synlig assistans för att undvika oavsiktliga skador vid inkörnings-, inbacknings- och fickparkering.

TRYGGHET

Med hjälp av rörelsesensorer och inbrottslarm i bilens säkerhetssystem skyddas hela bilen mot inbrott. Startspärr finns som tillval.

BACKKAMERA

Vid parkering visar backkameran en tydlig vy över området bakom bilen på en 7-tums navigationsskärm1, för att kunna parkera med precision.

1 I modeller med standard Radio 15 USB visas vyn bakom bilen på en 3,5'' LCD-skärm som är inbyggd i ytterbackspegeln.

LASTSÄKERHET

LASTUTRYMME

Säkra lasten snabbt och säkert med lastsäkringslösningar som kan beställas direkt från fabriken.

Det tredimensionella, högst flexibla och anpassningsbara lastnätet är idealiskt för laster med varierande mått och sammansättning. Säkra dessutom tung last med de teleskopiska spärrstängerna som är installerade horisontellt eller vertikalt på fästskenorna.

LASTSKYDD

Med skyddspaneler i trä och lastutrymmesskydd transporterar du din last utan att interiören skadas.

Det hartsbelagda trägolvet skyddar golvet i lastutrymmet medan träpaneler i hel eller halv höjd skyddar väggarna. Panelerna är speciellt utformade för att inte hindra de viktiga lastsäkringsbanden.

FÖNSTERGALLER

Galler i massivt stål, som följer ISO-standard, skyddar fönstret utan att skymma sikten.

LED-LASTBELYSNING

Tack vare den starka LED-belysningen har du alltid god sikt över din last när du kör in i lastområdet.

KOMFORT

KOMFORTSÄTE FÖR FÖRAREN

Skålat komfortsäte för föraren, justerbart svankstöd och armstöd med inställbar höjd. Finns även som passagerarsäte. Erbjuds som tillval.

FJÄDRANDE FÖRARSTOL

Den fjädrande förarstolen med justerbar fjädringskänslighet är perfekt för körning i svår terräng eller på långkörningar. (Tillval)

ELEKTRONISK KLIMATANLÄGGNING

Håll dig sval med det elektroniska klimatanläggningen som automatiskt håller rätt temperatur i hytten.

FÄRDDATOR

Den 3,5” TFT-ytan i instrumentgruppen visar tydligt läsbar information, t.ex. räckvidd eller körtid samt varningar från de avancerade körhjälpsystemen.

PARKERINGSVÄRMARE

Njut av omedelbar klimatkomfort och frostfria fönster redan från start. Finns också med programmerbar timer och övervakning av hyttens temperatur.

OPEL+ TILLBEHÖR

Skräddarsydda för dig.

Uttryck dig med originaltillbehör från Opel och få ut så mycket som möjligt av din Movano. Alla tillbehör är framtagna och testade för din Opel.

Bilderna kan avvika från saluförda produkter.

Funktionsbeskrivningar och illustrationer kan hänvisa till eller visa extrautrustning som inte ingår i standardutförandet. Informationen var korrekt vid tidpunkten för publicering. Vi förbehåller oss rätten att förändra design och utrustning. Färgerna som visas är ungefärliga. Extrautrustning som visas på bilderna finns att köpa som tillval. Kontakta din Opelåterförsäljare för information om vilken utrustning som ingår.

** Värdena för bränsleförbrukning och CO2-utsläpp fastställs med hjälp av WLTP, det harmoniserade världsomfattande provningsförfarandet för lätta nyttofordon, och de relevanta värdena översätts tillbaka för att möjliggöra jämförbarhet i NEDC, i enlighet med förordningarna R (EG) nr 715/2007, R (EU) nr 2017/1153 och R (EU) nr 2017/1151.

Värdena tar inte hänsyn till specifik användning, körförhållanden, utrustning eller tillval och kan variera beroende på däckformat. Mer information om officiell bränsleförbrukning och CO2-utsläppsvärden finns i riktlinjen ”Riktlinje för bränsleförbrukning, CO2-utsläpp från nya personbilar” som finns tillgänglig kostnadsfritt hos alla återförsäljare.

***H-gas i m3/100 km.

****Bilar med BlueInjection-teknik behöver regelbundet fyllas på med AdBlue® även mellan rekommenderade serviceintervall. Färddatorn indikerar när påfyllning behövs. Läs mer på http://www.opel.se