Höjdpunkter
Mångsidighet i modellprogrammet
Inga företag har samma krav och behov i vardagen, men mångsidigheten och lastkapaciteten hos Opel Movano är redo att ta sig an alla utmaningar. Movanos standardutförande kommer i fyra längder och tre höjder. Från skåpbil till dubbelhytt samt chassin för att rymma ett stort utbud av påbyggnationer så som volymskåp och flakbilar. Oavsett vilken verksamhet du arbetar inom, är Opel Movano en perfekt lösning på dina utmaningar. 
En flexibel arbetsplats
Med sitt moderna och funktionella nya utförande levererar Opel Movanos rymliga interiör en praktisk och bekväm arbetsmiljö. Ett mångsidigt mobilt kontor, med moderna anslutningsmöjligheter som OpelConnect. Med möjligheten att rymma tre personer fram och fyra passagerare bak, kan du enkelt transpotera hela arbetslaget och er utrustning. Vart än jobbet tar dig, kan du känna dig trygg med Opel Movanos omfattande förarassistanssystem och säkerhetsfunktioner som inkluderar automatisk säkerhetsbroms1, dödavinkelvarnare1, Hill Descent Control1 och avåkningsvarnare1.

1 Tillval. 
Få jobbet gjort
Vad ditt företag än behöver, så kan Opel Movano göra jobbet. Med en lastkapacitet på 17m3 utmärks Movano av sin höga produktivitet och kostnadseffektivitet, och kan transportera en lastvikt på upp till 1,3 ton via en totalvikt på 3,5 ton och samtidigt bevara sin bergfasta stabilitet och goda köregenskaper. Din last hålls säker i det funktionella lastutrymmet, och skapar en trygg och praktisk arbetsmiljö för dig.
 
Effektivitet
Opel Movano erbjuder en konkurrenskraftig effektivitet med en robust 2,2-liters dieselmotor. Lågfriktionsturbon uppfyller Euro 6d-kraven och är konstruerad för att minska driftkostnader och samtidigt behålla en överlägsen bränsleeffektivitet med låga CO2-utsläpp.