Säkerhet & förarassistans
Automatisk nödbromsning
Automatisk nödbromsning med fotgängarskydd varnar dig om kollisioner håller på att inträffa med fotgängare eller andra fordon. Om du inte gör något i samband med en kollisionsrisk bromsar bilen automatiskt. 
Drive Assist Pack1

Vårt säkerhetspaket för din dagliga verksamhet låter dig ta del av Highway Integrated Assist, som levererar adaptiv farthållare med Stop&Go-funktion, samt Lane Positioning Assist och utökad trafikskyltsigenkänning.

 

1 Tillval. Endast tillgänglig med automatisk växellåda.

 
Dödavinkelvarnare

Dödavinkelvarnaren1 upptäcker och varnar föraren om fordon i intilliggande körfält snabbt närmar sig i döda vinkeln, vilket ger större trygghet vid filbyte och gör resan smidigare.

 

1 Standard eller tillval beroende på version.

 
Flank Guard

Systemet Flank Guard1 (sidoskydd) använder 12 sensorer för att varna för hinder, som kan vara svåra att se i samband med kurvtagning. Systemet uppmärksammar föraren med ljudvarningar samt varningar via infotainmentskärmen.

 

1 Standard eller tillval beroende på version.

 
Dynamic Surround Rear Vision

Enklare att parkera, enklare att arbeta. Dynamic Surround Rear Vision1 använder dubbla kameror för att visa upp transportbilens omgivning i din digitala backspegel. Det innebär en förbättrad sikt och gör det enklare att ta sig in och ut från parkeringsplatser.  

 

1 Tillval.

 
Backkamera

Din transportbil är en viktig del av din verksamhet. Då förtjänar den också den allra bästa omvårdnaden. Backkameran1 visas på 10”-pekskärmen ihop med virtuella riktlinjer – allt för att det ska bli så enkelt som möjligt för dig att backa, utan att det uppstår onödiga repor.

 

1 Standard eller tillval beroende på version.

 
Stabilitetskontroll för släpvagn

Kräver din arbetsdag att du ibland kör med släp? Med Opels stabilitetskontroll för släpvagn1 tar du del av ett smart system som övervakar stabiliteten på din släpvagn och automatiskt justerar fordonshastigheten.  

 

Tillval.