Höjdpunkter

Upptäck Vivaro-e
Din elektriska transportbil som driver din verksamhet. 
Skräddarsydd för ditt företag
Opel Vivaro-e passar för alla dina affärsbehov. Kombinera enkelt den längd som är perfekt för dig, med den batteristorlek du behöver för din användning i stadsmiljö och ute på landet. Den elektriska versionen finns med ett 75 kWh-batteri för en räckvidd på upp till 330 km (WLTP)1

1 Energiförbrukning Vivaro-e (kombinerad) 23,3–29,5 kWh/100 km; CO2-utsläpp 0 g/km. 
Effektivitet
Från motorvägen till den sista kilometern i stan levererar Vivaro-e en helt elektrisk förmåga utan att på något vis vara mindre praktisk. Hos Opel förstår vi våra professionella kunders kommersiella behov, med fokus på driftsäkerhet och låga driftskostnader. 
Kompromisslös lastfunktionalitet

Vivaro-e erbjuder en klassledande maximal lastvikt på 880 kgoch en mycket konkurrenskraftig lastvolym på upp till 6,6 m3(2) och en maximal lastlängd på upp till 4 m2.

 

1 Beroende på version.

2 På L3-modeller utrustade med FlexCargo®.

 
Smart business
Vivaro-e ger dig total kontroll över all den information som du behöver, genom en digital översikt över din körning.

Den speciella instrumentpanelen e-INFO tillhandahåller tydlig grafisk visualisering i realtid så att du kan tryggt planera dina körningar. 
Redo för alla typer av vägar
Med den helelektriska drivlinan och optimerade köregenskaper i Vivaro-e kan din verksamhet köra längre, säkrare och mer effektivt i såväl stadsmiljö som på motorvägen. Med ett omedelbart vridmoment och en topphastighet på 130 km/h är ingen uppgift för svår för Vivaro-e.

Vivaro-e är lika duglig ute på motorvägen, som på stadsgator och arbetsplatser och är utrustad med en rad säkerhetssystem som skyddar besättning och last i alla miljöer. Det omfattar bland annat automatisk nödbroms1, körfältsassistans1, dödavinkelvarnare1 och 180-graders backkamera.

1 Tillval.