Teknik
Batteri
Combo-e står för en ny generation teknik, som ger ditt företag möjlighet att köra ännu längre och mer effektivt. Den regenerativa bromsningen är en av flera energiåtervinnande innovationer som innebär maximal effektivitet och minimala driftskostnader. Alla Opels elbilar är utrustade med batteri som har en garantitid på 8 år eller 160 000 km för 70 % av laddkapaciteten. 
Läs mer om räckvidd
Ljudlös komfort
Combo-e är inte bara framtagen för att underlätta för dig och ditt företag, utan även för att göra varje resa enkel och smidig. Den tysta elmotorn innebär att Combo-e inte bara är utsläppsfri utan även fri från onödiga ljud. Förarhyttens ljudisolering garanterar en avslappnad och bekväm körupplevelse. 
Ladda upp till 80 % på 30 minuter
Combo-e har ett 50 kWh batteri som kan laddas upp till 80 % på 30 minuter med en offentlig snabbladdare. Laddtider beror på typen och kapaciteten hos laddstationen, utomhustemperatur och batteriets temperatur, samt typ av laddkabel. Kontakta din Opelåterförsäljare för mer information.  
Läs mer om laddning
Övervakning av fordonsdata
Avancerade sensorer och övervakning av fordonsdata i Combo-e ger dig en detaljerad överblick av körförhållanden, räckvidd och energi. 
Låga driftskostnader
Combo-e betyder lägre bränslepriser och skatt. Med Opel Combo-e får du ett konkurrenskraftigt transportbilsägande. 
Upp till 275 km räckvidd1

Combo-e är utrustad med en avancerad och elektrisk drivlina. Trots att modellen delar samma pålitliga och robusta plattform som versionerna med dieselmotorer och har samma rymliga lastvolym på 4,4 m är den fortfarande utsläppsfri, med en lång räckvidd och med en tyst körning. Combo-e klarar även av de längre sträckorna, med en maximal elektrisk räckvidd på upp till 275 km1.

 

1 Energiförbrukning Combo-e 18–20,5 kWh/100 km, CO2-utsläpp 0 g/km.

 
Läs mer om hur du maximerar räckvidden